Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Mat tur ”

Food Tours Stockholm
Rankad som nr 2 av 12 Mat och dryck i Stockholm
Certificate of Excellence
Mer information om sevärdheten
Information om sevärdheten
Rekommenderad vistelselängd: Mer än 3 timmar
Omdömet skrevs 15 april 2018 från mobil enhet

Väldigt trevligt. Första gången men inte sista. Då man har problem att man slänger i sig maten är detta super 7 stopp med lite mat på varje.

Datum för upplevelsen: april 2018
1  Tack Daniel s
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdömeOmdömen (275)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk
  • Fler språk
Filtrera

48 av 275 omdömen

Omdömet skrevs 17 februari 2018 från mobil enhet

Fantastisk tur med en underbar guide. Vi fick prova en variation av olika kulturer vilket var perfekt avvägt. Många restauranger kommer jag definitivt besöka igen.

1  Tack Maria R
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 27 januari 2018 från mobil enhet

Perfekt sätt att upptäcka Södermalms pärlor där samtliga bygger sin mat på genuina ingredienser. Intressant och lärorikt med inslag av kultur och sevärdheter långs vägen. Extra speciellt när galne gelatomakaren James lät oss provsmaka sina tester av nya sorter på Stikki Nikki. Ser fram emot att testa nästa tour!

Datum för upplevelsen: januari 2018
Tack Jennie B
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 27 december 2017 från mobil enhet

Vi valde turen kulinariska Södermalm som var fantastiskt bra. Mycket beroende på den utmärkta guiden Gunilla.
Många kulinariska överraskningar på sju olika restauranger och barer.
Denna tur rekomenderas varmt.

Datum för upplevelsen: december 2017
Tack Thoomuch
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Läs fler omdömen
Omdömet skrevs 10 december 2017 från mobil enhet

Toppentur på Söder, sju stopp, bra mix på matupplevelser kompletterat med lite Stockholms-historia. Kunnig och engagerad guide, väl utvalda stopp, skönt tempo.

Tack 382karine
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.

Resenärer som tittade på Food Tours Stockholm tittade också på

Stockholm, Stockholms län
 
Stockholm, Stockholms län
Stockholm, Stockholms län
 

Besökt Food Tours Stockholm? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ägare: Vad är din syn på saken?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt