Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Dyrt”
Omdöme om Café Muren

Café Muren
Rankad som nr 146 av 159 Smått och gott i Stockholm
Område: Gamla stan och Riddarholmen
Restauranginformation
Område: Gamla stan och Riddarholmen
Omdömet skrevs 2 februari 2020

En pepsi kostade 45kr och en våffla 99kr!w Ok uepöudåurpuepufoydludpyepyeoyepyeupdupepuetwitwoyeyowyo

Datum för besöket: februari 2020
Tack 370ellish
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdöme.Omdömen (135)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk
  • Fler språk

26 av 135 omdömen

Omdömet skrevs 3 december 2019 från mobil enhet

Otrevlig tjej som tog för mycket betalt av både oss och paret bakom oss. Svindyrt var det med. Betalt gärna för mig men då önskas mer. Trasig och äcklig toalett. Gå inte dit!!!

Datum för besöket: december 2019
Tack petterg2019
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 20 februari 2019 från mobil enhet

Extremt otrevlig personal som dessutom ljög oss rätt i ansiktet. Dyrt var det också. Alkoholfri glögg för 75kr glaset.

Datum för besöket: januari 2019
Tack 497clarak
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 5 januari 2019 från mobil enhet

Gillade stället tidigare men nu kommer jag aldrig gå tillbaka. Dåliga bakverk liksom service, dyrt och ställets tidigare trevliga atmosfär är borta.

Datum för besöket: januari 2019
1  Tack MmMn22
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 30 december 2018

Urusel service med en mycket dålig attityd. Serverar stor latte i ett litet vattenglas och kostar 65:-, vi ville ha lite påfyllning av hett vatten i téet men det fick vi inte mm.
Dessutom jättedyrt!!! Stackars turister som blir grundlurade här!!!

Datum för besöket: december 2018
    • Standard
    • Service
    • Mat
Tack Angelica19
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.

Resenärer som tittade på Café Muren tittade också på

Stockholm, Stockholms län
Stockholm, Stockholms län
 
Stockholm, Stockholms län
Stockholm, Stockholms län
 

Besökt Café Muren? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ägare: Vad är din syn på saken?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt