Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Trevligt hotell på Söder”
Omdöme om NOFO Loft

De bästa priserna för
Incheckning dd/mm/åååå Utcheckning dd/mm/åååå
Priserna är för 1 rum, 2 vuxna
Visa priser
Jämför priser från de mest populära resesidorna
och 9 sidor till!
NOFO Loft
Rankat som nummer 3 av 35 B&B/värdshus i Stockholm
Omdömet skrevs mars 5 2017 från mobil enhet

Mycket smakfullt inrett hotell i bra läge på Södermalm. Personlig och trevlig service från personalen, kändes väldigt välkomnande. Rent och fint, både på rum och i allmänna utrymmen. Jättefin frukost där det fylldes på så fort något tog slut.

Bodde här: Mars 2017, reste med familjen
Tack Christer A
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdöme
Omdömen (160)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk
  • Fler språk

59 av 160 omdömen

TripAdvisor-medlem
2
Omdömet skrevs februari 19 2017 från mobil enhet

Loftet som är en typ av vandrarhem är av enkel karaktär. Mycket lyhört, slitet och toalett o dusch i korridoren. Toa saknade papper till att torka händerna. Ingen hiss finns så var beredd att bära allt upp till toppen. Frukost ingår ej utan kostar 160kr per styck... Rummen är mycket enkla och inrymmer även en liten tjock tv.
Läget är ok med 5 min promenad till T-bana. Bra med restauranger i området, även som serverar bra frukost för vettig kostnad.

Bodde här: Februari 2017, reste med familjen
Tack TripAdvisor-medlem
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs februari 16 2017

Besökte detta hotell för en Stockholms weekend, vi anlände tidigt men det var inga som helst problem med att få tillgång till vårt rum .Rummet var personligt och snyggt inrett med gott om plats.Hela hotellet utstrålar en härlig atmosfär med mycket trevlig personal som har fingertoppskänsla för service.bla.upptäckte dom att vi hade något att fira och uppmärksammade detta på ett fantastiskt trevligt sätt

  • Bodde här: November 2016, reste med familjen
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Tack Gunnarhedlingk777
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs februari 14 2017

När vi kom till hotellet var tanken.. åhhhh va mysigt! Ett gammalt fint hus med mycket gamla detaljer, sånt gillar vi. Trevlig personal överallt. Vi fick bra tips på olika restauranger. Önskar att det hade varit sommar så vi hade kunnat sitta ute, det måste vara magiskt. Helt ok frukost, man blir mätt men min man saknade pannkakor och sylt. Själv hade jag gärna haft lite ugnsstekta grönsaker, tex tomater eller champinjoner. Men jag vet att man inte kan ha allt. Trevligt med andra alternativ som chiapudding och soyaprodukter. Det kändes passande på söder.
Det enda vi tyckte var jobbigt var de tunna väggarna mellan rummen. Man hör allt grannen säger och gör, vilket ju innebär att de hör allt vi säger också. De hade dessutom sex till fem på morgonen, det hörde nog halva hotellet.

Tips för att välja rum: Be om ett rum utan förbindelsedörr, så kanske det är lite tystare.
Visa fler tips på hur du väljer rum
  • Bodde här: Februari 2017, reste som ett par
    • Standard
    • Sovkvalitet
    • Service
Tack Carina M
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs februari 6 2017

Mysigt hotel på Söder vi brukar bo här när vi är i Stockholm.Nära Götgatan och många mysiga mat ställen och pubar på Söder.Dock är rummen väldigt små även toaletten,det luktade avlopp på vårt rum så vi fick byta tack o lov.Men supergod frukost o trevlig personal somsagt vi återkommer.

  • Bodde här: Oktober 2016, reste som ett par
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Service
Tack 256carinaj
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Andra hotell som du kanske också gillar …
Resenärer tittade även på dessa Stockholmhotell
Södermalm
Motel L Hammarby Sjöstad
Motel L Hammarby Sjöstad
Nr 8 av 154 i Stockholm
2 182 omdömen
SoFo och Medborgarplatsen
Nofo Hotel, BW Premier Collection
Mariatorget
Hotel Rival
Hotel Rival
Nr 2 av 154 i Stockholm
1 695 omdömen
Visa priser
Visa priser
Visa priser
Hornstull och Långholmen
Hotell och Vandrarhem Zinkensdamm
Mariatorget
Den Röda Båten Mälaren
Den Röda Båten Mälaren
Nr 96 av 154 i Stockholm
268 omdömen
Slussen
Hilton Stockholm Slussen
Hilton Stockholm Slussen
Nr 48 av 154 i Stockholm
2 934 omdömen
Visa priser
Visa priser
Visa priser

Besökt NOFO Loft? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ytterligare information om NOFO Loft

Adress: Tjärhovsgatan 11, Stockholm 116 21, Sverige (Tidigare Nofo Hotel, BEST WESTERN PREMIER Collection)
Region: Sverige > Stockholms län > Stockholm > SoFo och Medborgarplatsen
Bekvämligheter:
Bar/lounge Affärscenter med tillgång till internet Kostnadsfritt höghastighetsinternet (wifi) Restaurang Rumservice Sviter
Typ av hotell:
Rankad som nummer 3 av 35 B&B/värdshus i Stockholm
Prisklass: 641 kr - 1 851 kr (Baserat på genomsnittspriser för ett standardrum)
Hotellklass:2-stjärnigt — NOFO Loft 2*
Antal rum: 26
Hotellets officiella beskrivning:
NoFo Loft är vårt smarta boende högst upp under takåsarna på NoFo Hotel. Här bor du bekvämt och har möjligheten att själv välja den service du vill ha. Toaletter och duschar hittar du i korridoren utanför ditt rum. Vill du ha dagstädning av ditt rum, kan du beställa det i receptionen. Ett tips är att börja dagen med en fyrstjärnig NoFo Hotel frukost. Vi garanterar att den är värd att lägga till på notan. Vi hoppas du ska gilla att bo på NoFo. Kvarteren runt omkring är fyllda med caféer, restauranger och spännande människor. Personalen på NoFo kan tipsa om bra ställen och vad som är på gång. Vänligen notera att det inte finns hiss i byggnaden. ... mer   mindre 
Bokningsalternativ:
TripAdvisor är stolta över att vara partner med Expedia, Ebookers, Hotels.com, TripOnline SA, Booking.com, Agoda och 5viajes2012 S.L. så att du tryggt kan boka med NOFO Loft. Vi hjälper miljoner resenärer varje månad att hitta de perfekta hotellen för både semester- och företagsresor, alltid med de bästa rabatterna och specialerbjudandena.

Är detta ditt TripAdvisor-objekt?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt