Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
  
Google
Sätt du kan uppleva Monteliusvägen på
från 23,64 US$
Mer information
från 188,83 US$
Mer information
från 598,72 US$
Mer information
Omdömen (1 047)
Filtrera omdömen
1 047 resultat
Medlemsbetyg
744
278
23
1
1
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Fler språk
Medlemsbetyg
744
278
23
1
1
Läs vad resenärer säger:
Valda filter
Filtrera
Listan uppdateras ...
712 av 1 047 omdömen
Omdömet skrevs 10 november 2019 från mobil enhet

En promenad utmed Monteliusvägen är en av standardaktiviteterna vi bjuder på när vi har släkt och vänner på besök, som inte är bekanta med stan. Oavsett årstid finns det alltid något nytt att se, även om man promenerat här många gånger förr. På köpet får man några av de bästa fotograferingsplatserna med utsikt i Stockholm.

Datum för upplevelsen: november 2019
Tack 526max
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 4 september 2019

Du kan börja nära Mariahissen eller nära Münchenbryggeriet och gå denna promenadväg som delvis går längs kanten av Mariaberget på Södermalm i Stockholm. Vidunderlig utsikt och många platser att sitta på om man vill picknicka. Populärt bland lokalbefolkningen.

Datum för upplevelsen: augusti 2019
Tack Lennart Ö
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 19 augusti 2019

Sväng av från de vanliga gatorna och gå Monteliusvägen bland lummig växtlighet och strålande utsikter åt nästan alla håll. Ett ställe att återkomma till... och då med stora kameran.

Datum för upplevelsen: augusti 2019
2  Tack katharinawargen
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 6 augusti 2019

Ett måste att gå Monteliusvägen om du får turister till Stockholm. Fanatiskt utsikt över riddarfjärden

Datum för upplevelsen: augusti 2019
2  Tack 265stefang
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 26 juli 2019

Gå till Monteliusvägen om du gillar fin stadspanorama. Här finns kanske stadens bästa utsikt över stadshuset, gamla stan och Riddarholmen.

Datum för upplevelsen: juli 2019
Tack JesperLexell
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Visa fler omdömen