Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“frukost i gamla stan”
Omdöme om Café Schweizer

Café Schweizer
Rankad som nr 5 av 126 Smått och gott i Stockholm
Certificate of Excellence
Prisklass: 3 US$ - 16 US$
Mer restauranginformation
Restauranginformation
Middagsalternativ: Frukost
Område: Gamla stan och Riddarholmen
Omdömet skrevs 9 juli 2018 från mobil enhet

Personal är vänlig och kafé är jättesöt och trevlig! Vi hade frukost och det var smaklig men ganska dyr.

Datum för besöket: juli 2018
Tack OonaM32
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdömeOmdömen (639)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk
  • Fler språk

711 av 639 omdömen

Omdömet skrevs 27 maj 2018 från mobil enhet

Omdöme om detta café:
Personal: Full pott 10 av 10.
Lokal: liten o mysig . OBS !!!
Kom i god tid om du vill få en bra plats.
Men som sagt bäst av allt
Den färskpressade Apelsin juicen.
Klockrent bästa i Stockholm.
Kostar en del, ja men Gud den är
himmelskt god.

Skulle vilja ha en liter av den.
Missa inte detta lilla krypin i gamla stan då ni är i Stockholm.

Datum för besöket: maj 2018
Tack thomasn172
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 25 april 2018 från mobil enhet

Här kan man köpa en fin honung, ta gott kaffe eller te och försöka motstå mycket frestande bakverk ;)

Datum för besöket: april 2018
1  Tack polinam141
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 8 april 2018 från mobil enhet

Mycket hög prisnivå! Dessutom så har stället en för trång placering så man har svårt att känna sig bekväm! Varning turistfälla!

Datum för besöket: mars 2018
4  Tack Miguel d
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 17 mars 2018 från mobil enhet

Fullsatt trodde vi men det fanns 2 platser i hörnet. Trevlig personal och jättegod mat. Hit kommer vi gärna igen.

Datum för besöket: mars 2018
1  Tack Bjarne A
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.

Resenärer som tittade på Café Schweizer tittade också på

Stockholm, Stockholms län
Stockholm, Stockholms län
 
Stockholm, Stockholms län
Stockholm, Stockholms län
 
Stockholm, Stockholms län
Stockholm, Stockholms län
 

Besökt Café Schweizer? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ägare: Vad är din syn på saken?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt