Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“God pasta”
Omdöme om Pane Vino

Pane Vino
Rankad som nr 239 av 3 783 Restauranger i Stockholm
Kök: Italienskt
Mer restauranginformation
Restauranginformation
Middagsalternativ: Sent på kvällen, Bokningar
Område: Södermalm Område
Omdömet skrevs för 3 veckor sedan

Jag åt tryffelpastan som huvudrätt vilket smakade väldigt gott. Bra service, mysig lokal och okej pris.

Datum för besöket: september 2019
    • Standard
    • Service
    • Mat
Tack imemi93
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdöme.Omdömen (446)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk
  • Fler språk

48 av 446 omdömen

Omdömet skrevs 7 september 2019 från mobil enhet

Grillad tonfisk, risotto, carpaccio, limoncello - allt var fantastiskt gott! Trevlig personal och vi kunde sitta ute på trottoaren. Vilken kväll!

Datum för besöket: september 2019
Tack Extraordinary8590
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 28 augusti 2019 från mobil enhet

Mycket trevlig restaurang dock så valde jag nog fel rätt. Tog en glutenfri pizza som tyvärr var en av de sämre jag har ätit.
Dock så såg mina vänners pasta helt magisk ut och de var mycket nöjda (kalv med tryffel)

Datum för besöket: augusti 2019
Tack hannissen
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 13 augusti 2019 från mobil enhet

Bra restaurang vid zinkens dams tunnelbana. Ätit där två gånger. Dom har även ett väldigt fint utehus där man kan sitta. Väldigt populärt ställe. Bra pizza också!

Datum för besöket: september 2018
Tack Torarv
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 4 augusti 2019 från mobil enhet

Mycket god mat. Åt förrätt och huvudrätt men hade inte tid att stanna för efterrätt. Trevlig servitör. Vi återkommer gärna.

Datum för besöket: augusti 2019
Tack Resfeber_10
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.

Resenärer som tittade på Pane Vino tittade också på

Stockholm, Stockholms län
Stockholm, Stockholms län
 
Stockholm, Stockholms län
Stockholm, Stockholms län
 
Stockholm, Stockholms län
Stockholm, Stockholms län
 

Besökt Pane Vino? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ägare: Vad är din syn på saken?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt