Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Söndagslunch”
Omdöme om Pane Vino

Pane Vino
Rankad som nr 248 av 3 767 Restauranger i Stockholm
Kök: Italienskt
Mer restauranginformation
Restauranginformation
Middagsalternativ: Sent på kvällen, Bokningar
Område: Södermalm Område
Omdömet skrevs 4 augusti 2019 från mobil enhet

Mycket god mat. Åt förrätt och huvudrätt men hade inte tid att stanna för efterrätt. Trevlig servitör. Vi återkommer gärna.

Datum för besöket: augusti 2019
Tack Resfeber_10
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdöme.Omdömen (443)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk
  • Fler språk

59 av 443 omdömen

Omdömet skrevs 3 augusti 2019 från mobil enhet

Alltid ett kärt återseende. Allt ifrån ett väldigt bra och proffesionellt bemötande i dörren till bra drinkar och snabb service i baren. Fantastisk mat och bra service. Pizza Bosco och Fettucine Pane Vino helt fantastiska. Missa inte Carpaccio di Vitello.

Datum för besöket: augusti 2019
Tack AndersL510
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 2 augusti 2019

Då vi fått ett "stort" presentkort, valde vi att dela upp detta och idag valde vi att hämta pizza. Vi valde två olika och vi var båda väldigt nöjda, både med bemötande och smak. Äter det gärna igen.

Datum för besöket: juli 2019
    • Standard
    • Service
    • Mat
Tack Mamman55
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 27 juli 2019

Besökte restaurangen med min fru och våra barn spontant.

Vi beställde bl.a. två pizzor med tomatsås och mozzarella på. Förväntade mig en klassisk margerita.

När vi väntat en stund såg jag att det stod två pizzor på bänken vid pizzabordet. Undrade om det var våra. Fem minuter senare hämtas de upp och serveras oss. Pizzabotten/kanterna var stenhårda, alltså så hårda att barnen inte kunde bita igenom utan att de nästan fick ont i tänderna. Skar av en kant och slog den i bordet och den var stenhård.

Det var dock inte det bästa. Den här restaurangen valde att lägga på tre bitar mozzarella på pizzan efter att den kommit ut ur ugnen. Det var alltså pizza med tomatsås på och tre bitar kall mozzarella som lagts på efteråt. Vi påtalade inte något av detta utan betalade för oss och gick vidare.

Personalen var ganska dryga utav sig och allmänt dåligt intryck måste jag säga.

Inget att rekommendera tyvärr.

Datum för besöket: juli 2019
Tack Jaybird1239
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 19 juli 2019 från mobil enhet

Vi var två par som känt varandra länge. Vi satt i ”glasburen” på trottoaren. Trivsamt och gott. Fyra personer och alla var nöjda.

Datum för besöket: juli 2019
1  Tack 520lennarte
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.

Resenärer som tittade på Pane Vino tittade också på

Stockholm, Stockholms län
Stockholm, Stockholms län
 
Stockholm, Stockholms län
Stockholm, Stockholms län
 
Stockholm, Stockholms län
Stockholm, Stockholms län
 

Besökt Pane Vino? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ägare: Vad är din syn på saken?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt