Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Superbra restaurang”
Omdöme om Restaurang AG

Restaurang AG
Rankad som nr 108 av 3 327 Restauranger i Stockholm
Certificate of Excellence
Kök: Steakhouse
Mer restauranginformation
Restauranginformation
Middagsalternativ: Sent på kvällen, Leverans, Bokningar
Område: Kungsholmen
Omdömet skrevs 20 september 2020 från mobil enhet

Vårt första besök på AG. Vi åt Kobe biff och Wagyu entrecote. Båda två var fantastiska rätter som verkligen rekommenderas. Trevlig serviceinriktad personal. Vi gillade lokalen och det var bra med plats mellan borden nu i Coronatider.

Datum för besöket: september 2020
2  Tack partillejonny
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdöme.Omdömen (921)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk
  • Fler språk

812 av 922 omdömen

Omdömet skrevs 18 september 2020 från mobil enhet

Alltid lika nöjda efter besök på denna grymma restaurang. Deras Porterhouse Steak (en stor T-bone Steak) är helt fenomenal. Efterrätterna Créma Catalana & Färska bär med vaniljglass, grädde & krossade drömmar var pricken över i:et

Datum för besöket: september 2020
Tack JD_Stockholm
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 29 augusti 2020 från mobil enhet

Vi blev mycket vänligt och trevligt bemötta när vi anlände, vilket fortsatte hela kvällen. Maten var utsökt och smakade underbart. hit kommer vi gärna igen.

Datum för besöket: augusti 2020
1  Tack 119ralfw
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 9 augusti 2020 från mobil enhet

Bästa utbudet och bästa köttet i Stockholm. Finns kött i alla prisklasser, härliga tillbehör och goda viner.

Nackdelen är att lokalen är varm under sommarhalvåret.

Datum för besöket: augusti 2020
Tack davidaR3577DV
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 4 augusti 2020 från mobil enhet

Har haft nöjet att äta här tidigare och det var magisk .
Denna gång så var det dax att prova den omtalade burgaren .
Och den var precis som allt annat på Ag's Top notch .
225:- är på tok för billigt.
Ser redan fram emot nästa besök.
Och då blir det entrecote.

Datum för besöket: augusti 2020
1  Tack 54reidarm
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.

Resenärer som tittade på Restaurang AG tittade också på

Stockholm, Stockholms län
Stockholm, Stockholms län
 
Stockholm, Stockholms län
Stockholm, Stockholms län
 

Besökt Restaurang AG? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ägare: Vad är din syn på saken?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt