Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Öppet i dag: 00:00 - 23:59
Spara
Höjdpunkter från omdömen
Otroligt lugnt och fridfullt

Enorm gravplats som är väldigt välskött och mysig att strosa runt på. Perfekt för en lugn och ... läs mer

Omdömet skrevs 23 juni 2020
harildsjohanna
,
Stockholm, Sverige
från mobil enhet
En plats för stilla ro och eftertanke

Var där för gravsättning av en god vän. Det var en vacker höstdag med sol och löv i granna färger ... läs mer

Omdömet skrevs 14 mars 2020
bredbandnet
Läs alla 504 omdömen
  
Google
Rekommenderade upplevelser i och omkring Stockholm
från 33,55 US$
Mer information
från 24,43 US$
Mer information
Abbamuseet
315 omdömen
från 34,95 US$
Mer information
från 104,43 US$
Mer information
Omdömen (504)
Filtrera omdömen
504 resultat
Medlemsbetyg
301
153
39
9
2
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Fler språk
Medlemsbetyg
301
153
39
9
2
Läs vad resenärer säger:
Valda filter
Filtrera
Listan uppdateras ...
16 av 504 omdömen
Omdömet skrevs 23 juni 2020 från mobil enhet

Enorm gravplats som är väldigt välskött och mysig att strosa runt på. Perfekt för en lugn och fridfull joggingtur eller promenad med hunden.

Datum för upplevelsen: juni 2020
2  Tack harildsjohanna
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 14 mars 2020

Var där för gravsättning av en god vän. Det var en vacker höstdag med sol och löv i granna färger på träden och på marken. Skogskyrkogården är en underbar plats att ströva på för att besöka en nära och käras grav eller bara ta en promenad i de vackra omgivningarna.

Datum för upplevelsen: september 2019
Tack bredbandnet
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 29 januari 2020

Jättefint ställe! Vi tog taxi dit men tunnelbanan tillbaka. Vi hade inge ärenden men tog en promenad där

Datum för upplevelsen: januari 2020
Tack Elisabeth12345E
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 24 januari 2020

Världsarvet Skogskyrkogården är värd ett besök. Det tar en hel dag att promenera här och om man vill kan man besöka Greta Garbos grav.

Datum för upplevelsen: oktober 2019
1  Tack Maria S
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 25 december 2019

En av de finaste bitarna av Stockholm. En vacker och stillsam miljö att vandra i. Möjigt att komma in med bil hela året, utom vid Alla helgona-helgen.

Datum för upplevelsen: november 2019
2  Tack GourmetStockholm
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Visa fler omdömen