I sin helhet dålig och tråkig upplevelse. Vi bokade bord för att fira en födelsedag som blev en riktig besvikelse. Dyrt, dålig mat, dålig service inte värt en tredjedel av 4000 för två personer. Vid ankomst dåligt och ointresserat bemötande av socialt handikappad stroppig yngre kille - nästa rakt igenom otrevlig som tog bort lusten att befinna sig där. Som tur var vägde den kvinnliga servitrisen upp det, hon var trevlig och rolig. Maten en katastrof utan dess like fem rätters 995 SEK all mat kändes som den var tillagad av min mamma som i och för sig hade lyckats bättre. All mat var genomgående kall, förutom Champagnen för 1500 SEK som var rumstempererat och odrickbar med hänvisning att vi har inte alla våra Champagne på kylning - tips! sälj dem inte då. Meny 1. Kall Nässelsoppa cirka 1,5 Cl med en liten amuses bouche, 2 en tonfisk tartar blandad med som en billig räksallad grå Coop. 3 Kall ricotta Tortellinis, frysta inte färska i en okej Pistou sås, 4 Kallt lammlägg med lite kål och sardeller, 5 en tunn rabarber mille feuille som var kvällens höjdpunkt. Det irriterade oss mest var att ställa vår servitör en fråga tre gånger för att höra ett ögonblick med sex gäster i restaurangen 😂😂
Ett hem! Ni imponerade inte. Ni är inte fine dining med all respekt men för 4000 för två pers kan man förvänta sig ett hejdå istället sur blick när man gentilt dricksar 200 trotts dålig service. Ett hem - ett smultron av fem.