De lägsta priserna för din vistelse
Booking.com
198 US$
Helt återbetalningsbar innan fre 8 dec.
Expedia.com
198 US$
Helt återbetalningsbar innan lör 9 dec.
Bli belönad med One Key
Vio.com
196 US$
Helt återbetalningsbar innan fre 8 dec.
Hotels.com198 US$
Priceline198 US$
Orbitz.com198 US$
Visa alla 16 erbjudanden
Priserna tillhandahålls av våra partner och återspeglar rumspriser per natt, inklusive alla skatter och avgifter som våra partner känner till. Mer information finns hos våra partner.
Omdömen (2 452)
2 452 resultat
1 826
1 826
1419 av 2 452 omdömen
Omdömet skrevs 25 augusti 2023

Man känner sig alltid välkommen här. Gillar hotellet.
Trevlig personal och superfin frukost. Prova gärna resturangen på kvällstid. Alltid lika god mat. Allt från förrätter till efterätter är kanon. Ta en drink i baren.
Alla rum är bra.

Datum för vistelsen: augusti 2023
  • Restyp: Reste i arbetet
Tack LasseO14
Omdömet skrevs 18 augusti 2023

Bästa hotellet!! Personalen i receptionen tog sig verkligen tid att hjälpa oss med alla våra frågor. Fina rum med härliga sängar (det går att välja olika kuddar!!) och bästa, godaste frukosten! Vi kommer snart tillbaka! <3

Datum för vistelsen: juni 2023
Tack Charlotta M
Omdömet skrevs 17 augusti 2023

Superduperfin service som alltid, från er personal. Det känns verkligen att personalen gör allt för att vi som gäster ska vara nöjda och må gott. På många andra ställen där vi har bott krånglar man till det helt omotiverat för gästerna. På skithotellet Yasuragi blev vi till exempel tillsagda att gå RUNT halva hotellet för att komma till vårt hotellrum i Långtbortistan istället för att flanera igenom den stora huvudrestaurangen och komma rakt ut i vår hotellkorridor. Man fick heller inte lov att ta med sin drink någonstans utom synhåll från baren. I repan hade man inte svar på någonting och erbjöd sig heller inte att kolla upp. När man betalar många tusen per natt för ett hotellrum vill man som gäst inte förhålla sig till en massa idiotiska regler. Hos er är det, liksom på lyxresorts vi har varit på på Maldiverna, snarare känslan att ni bara vill att vi ska ha det supergott och att ni gärna anstränger er och gör "det lilla extra" (-"Javisst, det fixar vi!") för att vi ska ha så lite att bekymra oss för som möjligt. SÅ himla rätt!

Datum för vistelsen: augusti 2023
Tack Johanna J
Omdömet skrevs 7 augusti 2023

Alltid lika trevligt att bo på Rival. Välkomande leenden vid incheckning. Dessutom bestämde vi vid ankomst att stanna ytterligare ett dygn och det ordnades trots en hög beläggning. Vill även framhålla frukost-personalen service anda och vänliga leenden. Stort tack!

Datum för vistelsen: augusti 2022
  • Restyp: Reste med familjen
Tack Anders B
Omdömet skrevs 7 augusti 2023

Ett favorithotell att längta tillbaka till så fort man lämnat! Vi känner oss alltid välkomna. Första bemötandet är toppen och det fortsätter genomgående hela vistelsen. Fräsha rum med drömmiga sängar och sängkläder. Generös tid för frukost ger frihet och tid för lugn och ro. En hel hög med stjärnor från oss <3

Datum för vistelsen: juli 2023
Tack Tina_wan71