Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Spara
Boka i förväg
Varför ska jag boka på Tripadvisor?
  • Höjdpunkter och fullständig resplan för rundturen
  • Enkel onlinebokning
  • Bästa pris-garanti
Mer information
  
Google
Sätt du kan uppleva Hötorgshallen på
från 18,58 US$
Mer information
Omdömen (345)
Filtrera omdömen
345 resultat
Medlemsbetyg
93
128
85
18
21
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Fler språk
Medlemsbetyg
93
128
85
18
21
Läs vad resenärer säger:
Valda filter
Filtrera
Listan uppdateras ...
27 av 345 omdömen
Omdömet skrevs 27 september 2019 från mobil enhet

Alltid trevligt gå runt och botanisera bland alla läckerheter. Går med fördel och handlar råvaror inför helgens middagar. Rekommenderas verkligen

Datum för upplevelsen: september 2019
Tack Bosse_Rydis
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 25 september 2019 från mobil enhet

Äta:
Brukar mest (nu senast under månaden) gå till Sandys för sallad alternativt kebaben i undervåningen. Båda helt okej. Finns flera restauranger i gatuplanet och några i undervåningen med som alltid är fullbesatta lunchtid så antar de är helt okej också. Provat några av dem med tidigare.

Handla, rekommenderas:
I gatuplanet finns ett trevligt ställe där de säljer olika oljor och vinäger och lyxigare chokladgodis.
I undervåningen finns en bl.a. en mycket trevlig försäljare av många olika nötter och även vitaminer av olika slag. (Typ D-vitamin).
Frukthandlaren är dyr men fin frukt.

Datum för upplevelsen: september 2019
Tack 21nea
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 17 september 2019 från mobil enhet

Här finns många fräscha lunchställen och utmärkta delikatessbutiker. Sushin var mer än godkänd och det är tevligt att strosa runt även om du inte handlar något för dagen.

Datum för upplevelsen: september 2019
Tack 19gg47
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 19 maj 2019

Det är alltid trevligt att besöka Hötorgshallen med alla dess små butiker med fina råvaror. Härliga ostar, goda såser och fina små ställen att ta en snabblunch.

Datum för upplevelsen: maj 2019
Tack Bengt B
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 4 februari 2019

En oas för en gourmet och skaldjurs älskare. Ta del av de handlare som finns och handla hem någon delikatess eller ät på plats i något mysigt trångt hörn. Perfekt för lördags lunchen innan man fortsätter ut i staden. Här finns något för alla mat älskare.

Datum för upplevelsen: januari 2019
Tack Hans L
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Visa fler omdömen