Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
De lägsta priserna för din vistelse
Booking.com
1 156 kr
Frukost ingår
1 152 kr
Helt återbetalningsbar innan lör 2 mars
Frukost ingår
Ingen förskottsbetalning krävs
Algotels
Priserna tillhandahålls av våra partner och återspeglar rumspriser per natt, inklusive alla skatter och avgifter som våra partner känner till. Mer information finns hos våra partner.
Så här påverkas ordningen av visade priser av betalningar som görs till oss. Rumstyperna kan variera.
Hotell i närheten
Omdömen (3 891)
Filtrera omdömen
3 891 resultat
Medlemsbetyg
1 513
1 475
581
203
119
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Fler språk
Medlemsbetyg
1 513
1 475
581
203
119
Läs vad resenärer säger:
Valda filter
Filtrera
Listan uppdateras ...
1419 av 3 891 omdömen
Omdömet skrevs 13 november 2023

Fint läge för ett bra hotell. Många fina uppsidor (mat, dryck, lounge, spa etc) kombinerat med hängiven och trevlig personal. Rummet var relativt litet, något slitet och på tok för hög temperatur (som inte gick att sänka på dagen). Tyvärr är kostnaden rätt hög och borde motsvara standarden. Parkering är dyr.

Datum för vistelsen: november 2023
  • Restyp: Reste i arbetet
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med NordicChoiceHotels.com
Tack matssvensson2023
Det här är ett subjektivt omdöme av en Tripadvisor-medlem och inte av Tripadvisor LLC. Tripadvisor kontrollerar omdömen.
Ida-Maja Tejle, General Manager på Clarion Hotel Stockholm, svarade på det här omdömetSvarade 16 november 2023

Hej,
Tack för ditt besök och ett fint omdöme, vad roligt att du uppskattade många av våra faciliteter.
parkeringen drivs inte av oss men håller marknadspris, kan också rekommendera gaturparkering runt om som då är vanlig stockholms stad taxa!
Varmt välkommen tillbaks! / Ida-Maja

Clarion Hotel Stockholm

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 12 november 2023

Mycket bra service av hotellpersonalen.
Maten fantastiskt bra. Jag åt i restaurangen där allt höll mycket hög kvalitet. Även frukosten håller hög standard med ett stort utbud, bla möjlighet att få en nylagad omelett helt i mitt tycke och smak.
Rummen börjar bli lite slitna, men med hög komfort. Sover mycket gott i skön säng.

Datum för vistelsen: november 2023
  • Restyp: Reste i arbetet
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med NordicChoiceHotels.com
Tack kajsa585
Det här är ett subjektivt omdöme av en Tripadvisor-medlem och inte av Tripadvisor LLC. Tripadvisor kontrollerar omdömen.
Ida-Maja Tejle, General Manager på Clarion Hotel Stockholm, svarade på det här omdömetSvarade 16 november 2023

Hej,
Tack för ditt besök och ett toppenbetyg!
härligt att du var så nöjd med din vistelse och extra roligt att du gillade vårt nya restaurangkoncept som vi är så glada och stolta över.
Varmt välkommen tillbaks! / Ida-Maja

Clarion Hotel Stockholm

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 11 november 2023

Allt var kanon avs hotellet. Åt ej på restaurangen då menyn var väldigt smal. Kanonläge i förhållande till TCentralen o Globen. Rummet rakt ovan tungt trafikerad väg men hörde absolut inget av denna. Supernöjd med allt

Datum för vistelsen: november 2023
  • Restyp: Reste som ett par
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med NordicChoiceHotels.com
Tack sandrapersson2023
Det här är ett subjektivt omdöme av en Tripadvisor-medlem och inte av Tripadvisor LLC. Tripadvisor kontrollerar omdömen.
Ida-Maja Tejle, General Manager på Clarion Hotel Stockholm, svarade på det här omdömetSvarade 16 november 2023

Hej,
Tack för ditt besök och ett toppenbetyg!
härligt att du var så nöjd med din vistelse! Rekommenderar dig att prova vår nya restaurang, det är en väldigt trevlig meny med god kvalitet och de har också alltid kvällens rätt!

Varmt välkommen tillbaks! / Ida-Maja

Clarion Hotel Stockholm

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 6 november 2023

Extremt litet familjerum som var dåligt städat. Lampor fungerade inte och toalettdörren krånglade.
Frukosten var rörig och det var svårt att orientera sig och hitta det man ville ha.
Vårt enda plus är, trevlig personal på frukosten och läget.

Datum för vistelsen: november 2023
  • Restyp: Reste med familjen
    • Standard
    • Läge
    • Service
Tack Fmariadl
Det här är ett subjektivt omdöme av en Tripadvisor-medlem och inte av Tripadvisor LLC. Tripadvisor kontrollerar omdömen.
Ida-Maja Tejle, General Manager på Clarion Hotel Stockholm, svarade på det här omdömetSvarade 10 november 2023

Hej,
Tack för att du tagit dig tid och lämnat feedback till oss. Jag beklagar verkligen att din hotellupplevelse inte blivit så som du förväntat dig eller såsom vi vill att vårt hotell ska upplevas.
Vi har utmaningar med plats vissa dagar och tider på vår frukost och jobbar ständigt på att förbättra logistik och flöde på olika vis, tex genom bokning av frukosttider. Din feedback är en väldigt viktig del i detta.
JAg hoppas att ni påtalade detta med rummet för oss så vi kunde åtgärda detta med lamporna.

Välkommen tillbaks så hoppas jag att vi då kan visa oss från vår rätta sida.
Meddela mig gärna inför ett kommande besök så ska jag se till att ni blir väl omhändertagna

Mvh
Ida-Maja
Clarion Hotel Stockholm

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 23 oktober 2023

Läget bara 50 meter från tunnelbanan är perfekt och många trevliga affärer och restauranger i närheten. Vacker utsikt mot Globen och koloniområdet. Riktigt trevlig och engagerad personal och god mat och dryck!

Datum för vistelsen: oktober 2023
  • Restyp: Reste i arbetet
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med NordicChoiceHotels.com
Tack jeanettecarpman
Det här är ett subjektivt omdöme av en Tripadvisor-medlem och inte av Tripadvisor LLC. Tripadvisor kontrollerar omdömen.
Ida-Maja Tejle, Hotelldirektör på Clarion Hotel Stockholm, svarade på det här omdömetSvarade 7 november 2023
Google-översättning

Thanks for a great review! I am glad that you Enjoyed your stay with us!
Best regards
Ida-Maja
General manager

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Visa fler omdömen