Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Så här påverkas ordningen av visade priser av betalningar som görs till oss. Rumstyperna kan variera.
Hotell i närheten
Omdömen (269)
Filtrera omdömen
269 resultat
Medlemsbetyg
142
101
18
6
2
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Fler språk
Medlemsbetyg
142
101
18
6
2
Läs vad resenärer säger:
Valda filter
Filtrera
Listan uppdateras ...
16 av 269 omdömen
Omdömet skrevs 25 juli 2020 från mobil enhet

Vänligt och serviceinriktat bemötande.
Lugnt område. Lättillgängligt. Bra frukost. Gratis parkering. Vi kommer ganska säkert bo här igen. Trots coronan kändes det tryggt på boendet. Dom hade tydliga riktlinjer för hur man skulle hålla avstånd vid frukosten till exempel. Det fanns även handsprit utplacerad i matsalen.

Datum för vistelsen: juli 2020
Restyp: Reste som ett par
Tack Thogun
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 28 mars 2020

Har bott hos Maude flera gånger och det blir fler.
Man får sitta ned i receptionen efter en lång arbetsdag.
Dubbla kuddar i sängen är ett stort plus.
Trevlig personal som kommer ihåg mig
Och så hon med det bubblande skrattet

Datum för vistelsen: mars 2020
  • Restyp: Reste i arbetet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Tack Ingo275
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 23 januari 2020 från mobil enhet

Ett litet hotell med mysiga rum som ligger nära tunnelbanan så det är lätt att ta sig in till city. Mycket trevlig personal och god frukost. Bra service och grattis wifi.
Gratis parkering för boende på hotellet.

Datum för vistelsen: januari 2020
Restyp: Reste som ett par
Tack marialB8949RJ
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 8 december 2019

Toppenhotell med fina rum, goa sängar, supergo trevlig personal. Bra läge, nära tunnelbana, parkering ingår! Detta hotell rekommenderas starkt! Vi kommer absolut tillbaka och bor på detta mysiga hotell.

Datum för vistelsen: november 2019
    • Standard
    • Läge
    • Service
Tack M2394ZSninaj
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Sunshine64790955960, Reception på Maude's Hotel Enskede Stockholm, svarade på det här omdömetSvarade 17 december 2019

Kära M2394ZSninaj,

Stort tack för din recension här på TridAdvisor. Vi uppskattar att du tar dig tiden och skriver om din upplevelse med oss.
Ni är varmt välkomna tillbaka till oss !

Med vänliga hälsningar
Linda
Maudes Hotel Enskede

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 8 december 2019 från mobil enhet

Vilket trevligt och familjärt hotell det här var. Bra service, rent och fräscht. En bra frukostbuffé i en mysig miljö. När tunnelbanan (men absolut inte störande) och därmed nära till allt.
Kan varmt rekommendera det här hotellet.

Datum för vistelsen: december 2019
Restyp: Reste som ett par
Tack 496annelik
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Sunshine64790955960, Reception på Maude's Hotel Enskede Stockholm, svarade på det här omdömetSvarade 17 december 2019

Hej 496annelik,

Vad kul att du är så nöjd med din vistelse med oss !

Och tack för att du lämnar feedback här på TripAdvisor, det uppskattar vi :)

Varmt välkommen tillbaka och God Jul o& Gott Nytt År !

Med vänliga hälsningar
Linda

Maudes Hotel Enskede

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Visa fler omdömen