Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Öppet i dag: 11:00 - 17:00
Spara
  
Google
Sätt du kan uppleva Prins Eugens Waldemarsudde på
från 154,73 US$
Mer information
från 94,36 US$
Mer information
från 71,69 US$
Mer information
från 278,24 US$
Mer information
Omdömen (714)
Filtrera omdömen
714 resultat
Medlemsbetyg
439
219
43
11
2
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Fler språk
Medlemsbetyg
439
219
43
11
2
Läs vad resenärer säger:
Valda filter
Filtrera
Listan uppdateras ...
16 av 714 omdömen
Omdömet skrevs 18 september 2020

Om ni besöker Stockholm för en kort tid rekommenderar jag Prins Eugens Waldemarsuddes konstmuseum. Det är ett oerhört vackert museum. Byggnaderna förenar ett utsökt konstmuseum med verk av Sveriges bästa konstnärer och slottets hänförande arkitektur, konstsamlingar, möblemang, blomster arrangemang.
För att inte tala om utsikten från slottet över Mälarens båtliv. Missa inte denna vackra dyrgrip. Glöm inte att besöka trädgården till slottet. Vilken fantastiskt trädgård med sin oerhörda blomprakt!

Datum för upplevelsen: september 2020
Tack Göran H
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 22 juli 2020

Inte mitt första besök och inte mitt sista. Intressanta utställningar. Museet består av två byggnader. I den ena-slottet, är det en aktuell utställare, oftast modern konst. I den andra-huvudbyggnaden är det även en aktuell utställning samt konst av Prins Eugen och hans samlingar. Den utställningen ändras ständigt.
Finns rum som är lämnade så som de var under Prins Eugens tid.
En jätte fin park med vacker utsikt!! En restaurang finns i museet och ett café lite längre bort. Museibutiken erbjuder väldigt mycket böcker.
Priset är 150 kr/pers. Pensionär och student 140kr/pers. Inte så stor skillnad.
Finns kurser och föreläsningar. Samt marknader i parken. Fri entré för att besöka parken.

Datum för upplevelsen: juli 2020
Tack Petra H
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 8 juli 2020

Väldigt fint museum, välskött, vackra rum och bra skyltning med förklarande text. Skulle gärna se själva prinsens porträtt på några ställen.

Datum för upplevelsen: juli 2020
Tack Karin M
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 3 juli 2020 från mobil enhet

Ett vackert litet ”slott”, underbart beläget vid vattnet. Två konstutställningar samtidigt, en om japanska/asiatiska influenser som var sådär, en med Lena Cronquist som var omfångsrik och mycket bra. Plus förstås själva slottet med sin inredning och konst. Svårslaget. Hyfsat men rätt dyrt fika i parken, inomhusserveringen var stängd. Mycket få besökare pga Corona, dvs gott om plats!

Datum för upplevelsen: juli 2020
Tack staffan j
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 3 mars 2020

Vi blev positivt överraskade! Så vackert och omsorgfullt. Vi längtar att få komma igen och se den vackra trädgården i full blom. Restaurangens fika smaka gudomligt gott och var finstämd och ljus i sin inredning.

Datum för upplevelsen: februari 2020
Tack katarina541
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Visa fler omdömen