Vissa anser att hotellboendet inte är så noga vid resor, ”vi ska ju bara sova där”. Så tycker inte vi utan anser att hotellvistelsen är en stor del av helhetsupplevelsen och letar alltid efter små pärlor att bo på. Nu har vi hittat en stor pärla i Stockholm som vi varmt kan rekommendera!
Vi bodde i ett superiorrum i Soho som var väldigt mysigt och bra utrustat med såväl minibar och vattenkokare som strykjärn och värdeskåp. Badrummet var nyrenoverat och jättefint, stort och fräscht med bra avställningsytor och stor härlig dusch.
Sonen med familj bodde i ett exekutivrum som de var jättenöjda med också! De hade ett stort ”vardagsrum” med en bäddsoffa som var uppbäddad till barnen med egen tv fåtöljer och skrivbord etc. Sovrummet låg innanför, givetvis med tv där också och utrustning enl ovan.
Frukosten var helt fantastisk med allt från äggröra och bacon till smoothies, våfflor, fräsch frukt och grönsaker, goda juicer (omöjligt att räkna upp allt) vilket personalen fyllde på hela tiden. Ingen stor frukostmatsal utan uppdelad i flera mindre mysiga rum så man i lugn och ro kunde avnjuta sin frukost.
Vi utnyttjade inte restaurangen men väl hotellbaren där man kunde välja att sitta ute på den mysiga innergården. De hade stora variationer av både öl och vin och fina drinkar.
Läget på Södermalm är superbra med närhet till kollektivtrafik men även på promenadvänligt avstånd till det mesta.
Sist men absolut inte minst måste vi prisa det trevliga bemötandet av alla i personalen!
Hit kommer vi att återvända!