Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
2 personer tittar på det här hotellet
Lås de lägsta priserna från de här webbplatserna
Expedia.com151 US$
Hotels.com151 US$
Orbitz.com151 US$
FindHotel151 US$
Priceline151 US$
Hurb156 US$
Visa alla 18 erbjudanden
Priserna tillhandahålls av våra partner och återspeglar rumspriser per natt, inklusive alla skatter och avgifter som våra partner känner till. Mer information finns hos våra partner.
Så här påverkas ordningen av visade priser av betalningar som görs till oss. Rumstyperna kan variera.
Så här påverkas ordningen av visade priser av betalningar som görs till oss. Rumstyperna kan variera.
Hotell i närheten
Omdömen (436)
Filtrera omdömen
436 resultat
Medlemsbetyg
297
106
25
5
3
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Fler språk
Medlemsbetyg
297
106
25
5
3
Läs vad resenärer säger:
Valda filter
Filtrera
Listan uppdateras ...
1217 av 436 omdömen
Omdömet skrevs 4 augusti 2021

Bra rum i storlek och utrustning, litet minus till att det blev väldigt varmt när solen låg på och det fanns ingen möjlighet att ändra ventilation/temperatur.
Baren och uteserveringen är mycket trevlig med stort utbud av både vin och öl.

Datum för vistelsen: juni 2021
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Service
2  Tack StefanL2248
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Team NOFO, Marknadsföring på NOFO Hotel, svarade på det här omdömetSvarade 27 augusti 2021

Tack snälla för att du tagit dig tid att ge oss ett så fint omdöme och feedback!
Vi är verkligen glada över att ni haft en bra vistelse hos oss och tyckte om vår vinbar, NOFO Wine bar.
Tyvärr får vi inte installera klimatanläggningar, men vi har fläktar som man kan använda under de varma sommarmånaden.
Vi hoppas att vi får nöjet att välkomna er tillbaka hit snart igen.

Bästa hälsningar,
NOFO teamet

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 28 juli 2021

Ett fantastiskt mysigt hotell nära Katarina kyrka, där alla rum är olika och har olika teman. Supergod frukost som kan avnjutas på deras mysiga innergård. Hit återkommer vi alltid när vi vill bo på söder.

Datum för vistelsen: juli 2021
  • Restyp: Reste som ett par
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med Best Western
2  Tack _sa_763
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Team NOFO, Marknadsföring på NOFO Hotel, svarade på det här omdömetSvarade 27 augusti 2021

Tack snälla för att du tagit dig tid att ge oss ett så fint omdöme! Vi ser fram emot att välkomna er hit snart igen!

Bästa hälsningar,
NOFO teamet

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 26 juli 2021

Mysigt liten oas på södern, hotellet är kanon, vinbaren ett måste och maten och servicen gudomlig. Personalen ser en och gör allt för att man skall trivas..de har det där lilla extra som man som oftast saknar. Men på Nofo får ni exakt det.

Datum för vistelsen: juli 2021
  • Restyp: Reste som ett par
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med Best Western
2  Tack Veronica R
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Team NOFO, Marknadsföring på NOFO Hotel, svarade på det här omdömetSvarade 27 augusti 2021

Wow, vilken otroligt trevlig recension att läsa! Stort tack för att du tagit dig tid att dela med dig av din vistelse och besöket i vår vinbar, NOFO Wine bar! Vi hoppas att vi får nöjet att välkomna dig tillbaka hit snart igen.

Bästa hälsningar,
NOFO teamet

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 20 juli 2021

Familj som bodde i totalt 5 rum och vi firade en födelsedag. Mycket trevligt och mysigt. Anledningen till det lägre betyget för sovkvaliten är att det var väldigt varm och dessvärre fungerade inte fläkten. För övrigt en härlig upplevelse. Vi har bott här tidigare och kommer garanterat tillbaka.

Datum för vistelsen: juli 2021
  • Restyp: Reste med familjen
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med Best Western
2  Tack annmarieheckscher
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Team NOFO, Marknadsföring på NOFO Hotel, svarade på det här omdömetSvarade 27 augusti 2021

Tack snälla för att du tagit dig tid att ge oss ett så fint omdöme och feedback!
Vi ser fram emot att välkomna er hit snart igen.

Bästa hälsningar,
Team NOFO

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 16 juli 2021

Detta hotell ligger riktigt bra o centralt på Söder, endast ett par kvarter från Medborgarplatsen, 3-4min promenad. Att promenera ned till Djurgårdsfärjan tar ca: 12-14min. Hotellet ligger i ett väldigt lugnt område med ytterst lite trafik utanför. Jag o hustrun hade bilen med oss som vi bokade parkering till via hotellet. Detta P-garage låg tvärsöver gatan o var ganska trångt men det var inte många bilar i detta garage. Vi hade även med oss egna cyklar som personalen hjälpte oss att lösa förvaring till över natten inomhus. Rummet vi bodde i var ett standardrum som var ganska litet, gjorde inte oss något då vi var ute på aktiviteter hela dagarna. Vi kan varmt rekommendera att avsätta tid till hotellets mysiga vinbar. Vi var där sommartid o då kan man sitta på den mysiga innergården där man har lyckats göra en oerhört trevlig o mysig miljö. Nackdelen är att hotellet delar denna innergård med privata lägenheter o man därför blir ”tvungen” att gå in o sätta sig kl.22:30. Nu är det väldigt mysigt därinne också men just när vi var där var det väldigt varmt även inomhus (30-32’C dagtid). Skulle inte göra något om man kunde få till lite ventilation i denna K-märkta byggnad. Ventilationen o det något trånga rummet gör att betyget stannar på 4,5.

Datum för vistelsen: juli 2021
  • Restyp: Reste som ett par
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med Best Western
2  Tack Jaes57
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Team NOFO, Marknadsföring på NOFO Hotel, svarade på det här omdömetSvarade 27 augusti 2021

Tack snälla för att du tagit dig tid att ge oss ett så fint omdöme och feedback! Vi är verkligen glada över att ni haft en bra vistelse hos oss och tyckte om vår vinbar, NOFO Wine bar.
Tyvärr får vi inte installera klimatanläggningar, men vi har fläktar som man kan använda under de varma sommarmånaden.
Vi hoppas att vi får nöjet att välkomna dig tillbaka hit snart igen.

Bästa hälsningar,
Team NOFO

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Visa fler omdömen