Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
2 personer tittar på det här hotellet
Lås de lägsta priserna från de här webbplatserna
Expedia.com145 US$
Hotels.com145 US$
Orbitz.com145 US$
FindHotel145 US$
Priceline145 US$
Hurb149 US$
Visa alla 17 erbjudanden
Priserna tillhandahålls av våra partner och återspeglar rumspriser per natt, inklusive alla skatter och avgifter som våra partner känner till. Mer information finns hos våra partner.
Så här påverkas ordningen av visade priser av betalningar som görs till oss. Rumstyperna kan variera.
Så här påverkas ordningen av visade priser av betalningar som görs till oss. Rumstyperna kan variera.
Hotell i närheten
Omdömen (429)
Filtrera omdömen
434 resultat
Medlemsbetyg
296
105
25
5
3
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Fler språk
Medlemsbetyg
296
105
25
5
3
Läs vad resenärer säger:
Valda filter
Filtrera
Listan uppdateras ...
1419 av 434 omdömen
Omdömet skrevs 20 juli 2021

Familj som bodde i totalt 5 rum och vi firade en födelsedag. Mycket trevligt och mysigt. Anledningen till det lägre betyget för sovkvaliten är att det var väldigt varm och dessvärre fungerade inte fläkten. För övrigt en härlig upplevelse. Vi har bott här tidigare och kommer garanterat tillbaka.

Datum för vistelsen: juli 2021
  • Restyp: Reste med familjen
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med Best Western
2  Tack annmarieheckscher
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Team NOFO, Marknadsföring på NOFO Hotel, svarade på det här omdömetSvarade 27 augusti 2021

Tack snälla för att du tagit dig tid att ge oss ett så fint omdöme och feedback!
Vi ser fram emot att välkomna er hit snart igen.

Bästa hälsningar,
Team NOFO

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 16 juli 2021

Detta hotell ligger riktigt bra o centralt på Söder, endast ett par kvarter från Medborgarplatsen, 3-4min promenad. Att promenera ned till Djurgårdsfärjan tar ca: 12-14min. Hotellet ligger i ett väldigt lugnt område med ytterst lite trafik utanför. Jag o hustrun hade bilen med oss som vi bokade parkering till via hotellet. Detta P-garage låg tvärsöver gatan o var ganska trångt men det var inte många bilar i detta garage. Vi hade även med oss egna cyklar som personalen hjälpte oss att lösa förvaring till över natten inomhus. Rummet vi bodde i var ett standardrum som var ganska litet, gjorde inte oss något då vi var ute på aktiviteter hela dagarna. Vi kan varmt rekommendera att avsätta tid till hotellets mysiga vinbar. Vi var där sommartid o då kan man sitta på den mysiga innergården där man har lyckats göra en oerhört trevlig o mysig miljö. Nackdelen är att hotellet delar denna innergård med privata lägenheter o man därför blir ”tvungen” att gå in o sätta sig kl.22:30. Nu är det väldigt mysigt därinne också men just när vi var där var det väldigt varmt även inomhus (30-32’C dagtid). Skulle inte göra något om man kunde få till lite ventilation i denna K-märkta byggnad. Ventilationen o det något trånga rummet gör att betyget stannar på 4,5.

Datum för vistelsen: juli 2021
  • Restyp: Reste som ett par
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med Best Western
2  Tack Jaes57
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Team NOFO, Marknadsföring på NOFO Hotel, svarade på det här omdömetSvarade 27 augusti 2021

Tack snälla för att du tagit dig tid att ge oss ett så fint omdöme och feedback! Vi är verkligen glada över att ni haft en bra vistelse hos oss och tyckte om vår vinbar, NOFO Wine bar.
Tyvärr får vi inte installera klimatanläggningar, men vi har fläktar som man kan använda under de varma sommarmånaden.
Vi hoppas att vi får nöjet att välkomna dig tillbaka hit snart igen.

Bästa hälsningar,
Team NOFO

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 11 juli 2021 från mobil enhet

Ett litet mysigt hotell på den norra delen av Södermalm i närheten av Mosebacke. Ett varmt och personligt bemötande redan i receptionen stärker intrycket av hotellet som inrymms i ett kulturskyddat område.
Det rum jag bor i har sköna sängar men är stekhett i sommarvärmen. Detta åtgärdas direkt av den vänliga personalen som ordnar två kraftfulla fläktar. Naturligtvis skulle hotellet vinna på att installera klimatanläggningar men troligen sätter de kulturskyddade byggnaderna hinder i vägen för detta?
Sedan skulle man installera en läslampa i anslutning till fåtöljen.
På det stora hela känns det som att NoFo har en potential att höja sig ett steg till. Helhetsintrycket är dock mycket positivt i område på Södermalm som är lugnt och trivsamt. Enda störselmomentet är väl när Katarina Brandkår har utryckning.

Datum för vistelsen: juli 2021
Restyp: Reste med vänner
2  Tack torbj_rn_2016
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Team NOFO, Marknadsföring på NOFO Hotel, svarade på det här omdömetSvarade 27 augusti 2021

Tack snälla för att du tagit dig tid att ge oss ett så fint omdöme och feedback! Vi är verkligen glada över att ni haft en bra vistelse hos oss.
Ja, tyvärr får vi inte installera klimatanläggningar, men vi är glada för att det fungerade med fläktarna.
Vi hoppas att vi får nöjet att välkomna dig tillbaka hit snart igen.

Bästa hälsningar,
Team NOFO

Mvh,
NOFO teamet

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 28 juni 2021

Kanonställe ,vilken pärla!
Rekommenderas varmt,får 10 av 10 av mig
Mysigt hotell med otroligt fin inredning.
Vid fint väder är det jättemysigt att sitta ute i vinbaren.
Mycket serviceminded personal,
jättebra att det fanns kaffe/tekokare på rummet.
Bra ordnat nu vid Corona tider !

Datum för vistelsen: juni 2021
  • Restyp: Reste med vänner
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med Best Western
2  Tack nageldivan
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Team NOFO, Marknadsföring på NOFO Hotel, svarade på det här omdömetSvarade 27 augusti 2021

Tack snälla för det fina omdömet och de fina orden!
Vi hoppas att vi får nöjet att välkomna dig tillbaka hit snart igen.

Bästa hälsningar,
Team NOFO

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 13 juni 2021 från mobil enhet

Supermysigt och lungt hotell. Trevlig personal och supergod mat. God och nyttig frukost. Rummen är helt underbara. Gillar atmosfären i vinbaren och det är supermysigt att sitta ute på innergården. Det är andra gången vi bor här och vi kommer defenetivt tillbaka.

Datum för vistelsen: juni 2021
Restyp: Reste som ett par
2  Tack 279jeanettea
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Nofo Hotel, Gästservice/reception på NOFO Hotel, svarade på det här omdömetSvarade 23 juni 2021

Stort tack för de fina orden! Vi hoppas att vi snart får se er här igen.
Mvh,
NOFO teamet

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Visa fler omdömen