Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotell i närheten
Omdömen (292)
Filtrera omdömen
292 resultat
Medlemsbetyg
188
80
21
2
1
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Fler språk
Medlemsbetyg
188
80
21
2
1
Läs vad resenärer säger:
Valda filter
Filtrera
Listan uppdateras ...
38 av 292 omdömen
Omdömet skrevs 5 augusti 2019

Snygga stilrena rum, bra läge mitt på Södermalm men ändå lugnt runtomkring. Bodde i juniorsvit med fantastiskt badrum och badkar. Sov bara en natt men rekommenderar verkligen detta hotell till andra på besök i Stockholm. Enda minus var antal sittplatser vid frukost!

Datum för vistelsen: augusti 2019
  • Restyp: Reste som ett par
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med Best Western
Tack Kibj84
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
HelenNOFO, Front Office Manager på NOFO Hotel, svarade på det här omdömetSvarade 7 augusti 2019

Stort tack för dina otroligt fina kommentarer och för din feedback!
Vi är glada att ni haft en fin vistelse här hos oss och önskar er varmt välkomna tillbaka!
Vänliga hälsningar
Helén | Front Desk Manager

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 4 augusti 2019 från mobil enhet

Som stockholmare i förskingringen, har jag haft svårt att förlika mig med att bo på hotell när jag besöker hemstaden. NOFO hotel har gjort det lättare, med mysiga rum och ett läge mitt i mina barndomskvarter. En fantastiskt trevlig och service minded personal gör inte det hela sämre.

Datum för vistelsen: juli 2019
Restyp: Reste som ett par
Tack malin f
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
HelenNOFO, Front Office Manager på NOFO Hotel, svarade på det här omdömetSvarade 7 augusti 2019

Hej Malin,
Vad skönt att vi har kunnat göra det lättare för dig att besöka hemstaden. Vi är glada att du trivs här hos oss på NOFO!
Önskar dig en fortsatt fin sommar och varmt välkommen nästa gång du kommer "hem".
Vänliga hälsningar
Helén | Front desk Manager

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 28 juli 2019

Hotellet känns personligt: fint inredda rum, supertrevlig personal, mysig innergård med vinbar. Rent och fräscht. Frukosten är perfekt, med mycket vegetariska alternativ. Centralt läge på söder men på en lugn gata. Har bott här förut och återvänder gärna.

Men, denna gången hade vi rum på tredje våningen, under taket. Värmebölja i Stockholm och rummet blev oerhört varmt. Pyttelitet badrum med bara en glasvägg mellan WC och säng. Och framför allt: mörkläggningsgardiner som inte täcker hela fönstret. Fick lägga en av mina kuddar i fönsternischen för att inte vakna av strålande solsken tidigt på morgonen.

Datum för vistelsen: juli 2019
  • Restyp: Reste som ett par
    • Service
Tack linanilssonx
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
HelenNOFO, Front Office Manager på NOFO Hotel, svarade på det här omdömetSvarade 7 augusti 2019

Hej Lina,
Stort tack för dina fina ord om vårt hotellm vi är glada att se att ni trivs här hos oss!
Jag ska genast kolla upp mörkläggningen på rummet, för självklart vill vi att de ska täcka hela fönstret.
Önskar dig en fortsatt fin sommar och varmt välkommen tillbaka!
Vnliga hälsningar
Helén | Front Desk Manager

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 24 juli 2019

Nofo är ett mysigt hotell mycket väl beläget på Söder i Stockholm. Nära till tunnelbana och med allehanda restauranger i närheten. Mycket god frukost buffé och trevlig personal. Den troliga innegården är ett extra plus

Datum för vistelsen: juli 2019
  • Restyp: Reste med familjen
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med Best Western
Tack Lena P
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
HelenNOFO, Front Office Manager på NOFO Hotel, svarade på det här omdömetSvarade 7 augusti 2019

Tusen tack för dessa värmande ord - det gör oss så glada att du fått en sådan härlig upplevelse! Varmt välkommen tillbaka!
Vänliga hälsningar
Helén | Front Desk Manager

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 22 juli 2019

Lugnt,fint och mycket trevlig personal. Reste med barn och det gick väldigt bra. Nära till allt om man inte har bil med sig. Frukosten var av hög kvalitet och det fanns ett bra utbud. Härlig vånings design!

Datum för vistelsen: juli 2019
  • Restyp: Reste med familjen
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med Best Western
Tack hnordb999833
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
HelenNOFO, Front Office Manager på NOFO Hotel, svarade på det här omdömetSvarade 7 augusti 2019

Stort tack för dina fina kommentarer´, vi är glada att se att ni haft en fin vistelse här hos oss.
Önskar dig en fortsatt fin sommar och varmt välkommen tillbaka!
Vänliga hälsningar
Helén | Front Desk Manager

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Visa fler omdömen