Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
De lägsta priserna för din vistelse
Scandic Hotels
1 891 kr
Booking.com
1 702 kr
Frukost ingår
Ingen förskottsbetalning krävs
Algotels
1 507 kr
Priserna tillhandahålls av våra partner och återspeglar rumspriser per natt, inklusive alla skatter och avgifter som våra partner känner till. Mer information finns hos våra partner.
TLHW

Fantastisk personal

Omdöme om Scandic Klara
4,0 av 5 bubblorOmdömet skrevs 20 feb. 2024
Fantastisk personal som var mycket positiva och tillmötesgående! Fint hotell med mycket bra läge. Typisk Scandic-frukost, men i väldigt trevlig frukostmiljö. Personalen både i reception och i frukosten hade ett tydligt kundfokus och verkade trivas på sin arbetsplats.
Datum för vistelsen: februari 2024
Resetyp: Reste med familjen
4,0 av 5 bubblorStandard
4,0 av 5 bubblorRum
5,0 av 5 bubblorLäge
4,0 av 5 bubblorRenlighet
5,0 av 5 bubblorService
4,0 av 5 bubblorSovkvalitet
Omdömen sammanställs i samarbete med Scandic Hotels
Ser du något problem med det här omdömet?
Detta är ett subjektivt omdöme som har skrivits av en enskild resenär och inte av Tripadvisor LLC. Tripadvisor kontrollerar omdömen.
Sara Wiberg, Guest Services / Front OfficeScandic Klara, svarade på det här omdömet
Svarade 6 mars 2024
Hej TLHW!
Tack så mycket för ditt omdöme och vi blir så glada att få veta att ni trivdes under er vistelse hos oss.
Vi önskar er varmt välkommen åter!
Bästa hälsningar, Lily Scandic Klara
Detta är det subjektiva svaret från en representant för ledningen på hotellet och inte från Tripadvisor LLC eller dess samarbetspartner.
Förteckningarna över bokningserbjudanden för varje verksamhet tar hänsyn till den ersättning som våra partner betalar till oss. Priserna som visas kan vara för olika rumstyper. De priser som visas är de lägsta tillgängliga, vilket motsvarar den billigaste tillgängliga rumstypen, som tillhandahålls av våra partner vid tidpunkten då användaren söker.
Hotell i närheten
Booking.com
2 119 kr
  • Priceline
  • Agoda.com
    1 928 kr
  • Expedia.com
    2 340 kr
0.3 km från Scandic Klara
Kostnadsfritt wifi
Restaurang
Booking.com
2 206 kr
  • Hotels.com
    2 349 kr
  • Agoda.com
    2 051 kr
  • Preferred Hotels
    2 195 kr
0.3 km från Scandic Klara
Kostnadsfritt wifi
Restaurang
Scandic Hotels
1 829 kr
1 348 kr
  • Booking.com
    1 751 kr
  • Expedia.com
    1 753 kr
  • travelup.com
    1 585 kr
0.3 km från Scandic Klara
Kostnadsfritt wifi
Restaurang
Scandic Hotels
1 469 kr
  • Booking.com
    1 322 kr
  • Agoda.com
    1 275 kr
  • Hotels.com
    1 322 kr
0.1 km från Scandic Klara
Kostnadsfritt wifi
Restaurang
Scandic Hotels
1 980 kr
  • Booking.com
    1 782 kr
  • Agoda.com
    1 710 kr
  • Hotels.com
    1 782 kr
0.4 km från Scandic Klara
Kostnadsfritt wifi
Restaurang
Expedia.com
2 243 kr
2 180 kr
Helt återbetalningsbar
Bli belönad med One Key
  • Hotels.com
    2 180 kr
  • Priceline
  • Vio.com
1.8 km från Scandic Klara
Kostnadsfritt wifi
Restaurang
Radissonhotels.com
1 995 kr
  • Booking.com
    1 995 kr
  • travelup.com
    1 919 kr
  • Expedia.com
    2 000 kr
0.6 km från Scandic Klara
Kostnadsfritt wifi
Restaurang
Booking.com
1 577 kr
1 534 kr
Helt återbetalningsbar
  • Expedia.com
    1 535 kr
  • Hotels.com
    1 534 kr
  • Tripadvisor
    1 535 kr
1.9 km från Scandic Klara
Kostnadsfritt wifi
Restaurang
Booking.com
1 600 kr
  • Hotels.com
    1 594 kr
  • Algotels
    1 545 kr
  • Expedia.com
    1 593 kr
3.1 km från Scandic Klara
Kostnadsfritt wifi
Pool
Booking.com
5 566 kr
5 400 kr
Helt återbetalningsbar
Ingen förskottsbetalning krävs
  • Hotels.com
    5 400 kr
  • Expedia.com
    5 413 kr
  • Tripadvisor
    5 413 kr
0.7 km från Scandic Klara
Kostnadsfritt wifi
Restaurang
Visa fler hotell i Stockholm
Omdömen (2 141)
Filtrera omdömen
2 141 resultat
Medlemsbetyg
554
906
454
158
69
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Fler språk
Medlemsbetyg
554
906
454
158
69
Läs vad resenärer säger:
Valda filter
Filtrera
Listan uppdateras ...
813 av 2 141 omdömen
Omdömet skrevs 31 januari 2024

Datum för vistelsen: januari 2024
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med ScandicHotels.com
Detta är ett subjektivt omdöme som skrivits av en enskild resenär och inte av Tripadvisor LLC eller dess partner. Tripadvisor kontrollerar omdömen.
Sara Wiberg, Guest Services / Front Office på Scandic Klara, svarade på det här omdömetSvarade 6 mars 2024

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC eller dess samarbetspartners.
Omdömet skrevs 16 januari 2024

Ganska nära centrum. Hötorget, konserthus ligger bredvid. Mycket stor utrymme. Vacker frukostrestaurang. Trevlig personal. Bara en minus: TV-utbydet verkar vara lika i alla "centrum-Scandig". Ingen bild på YLE, och Norsk TV. Bara text TV funkar. Det var likadant i Scandic Go. Ni får kontakta de, som levererar TV-bilden. Det funkade bra i Sjöfarts-hotellet..

Datum för vistelsen: januari 2024
  • Restyp: Reste ensam
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med Scandic Hotels
Tack Pentti S
Det här är ett subjektivt omdöme av en Tripadvisor-medlem och inte av Tripadvisor LLC. Tripadvisor kontrollerar omdömen.
Sara Wiberg, Guest Services / Front Office på Scandic Klara, svarade på det här omdömetSvarade 6 mars 2024

Hej Pentti, tack så mycket för ditt omdöme ,vi uppskattar att du tog dig tid.

Varmt välkommen åter!

Bästa hälsningar, Lily Scandic Klara

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 16 januari 2024

Datum för vistelsen: januari 2024
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med ScandicHotels.com
Detta är ett subjektivt omdöme som skrivits av en enskild resenär och inte av Tripadvisor LLC eller dess partner. Tripadvisor kontrollerar omdömen.
Sara Wiberg, Guest Services / Front Office på Scandic Klara, svarade på det här omdömetSvarade 6 mars 2024

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC eller dess samarbetspartners.
Omdömet skrevs 8 december 2023 från mobil enhet

Ett jättebra hotel som jag gärna kommer tillbaka till. Hotellet har ett jättebra läge och trots att det ligger vid Hötorget är det väldigt lugnt. Personalen är jättetrevliga, frukosten är superb och rummen är fräscha. Två småsaker gör att hotellet inte får högsta betyg är att det inte gick att reglera värmen i rummet jag bodde i samt att det är väldigt få tv-kanaler att välja mellan.

Datum för vistelsen: december 2023
Restyp: Reste i arbetet
Tack gluno
Det här är ett subjektivt omdöme av en Tripadvisor-medlem och inte av Tripadvisor LLC. Tripadvisor kontrollerar omdömen.
Sara Wiberg, Guest Services / Front Office på Scandic Klara, svarade på det här omdömetSvarade 9 januari 2024

Hejsan gluno!
Vad härligt att höra att ni trivdes hos oss och vi hoppas på att få välkomna er åter!
Tack för att du tog dig tid att skicka ditt omdöme.
Bästa hälsningar, Lily Scandic Klara

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 18 november 2023 från mobil enhet

Hotellet har ett väldigt bra läge i centrum. Rummet var tyst, modernt, välstädat och fräscht. Frukosten hade hög kvalitet som många Scandic hotell har.
Småsaker var toppen som att duschning inte medförde en pöl på golvet.
Jag bodde längst upp på våning 7 och lite längre bort från hissarna.

Rumstips: Boka rum högt upp
Datum för vistelsen: november 2023
Restyp: Reste i arbetet
Tack Ola H
Det här är ett subjektivt omdöme av en Tripadvisor-medlem och inte av Tripadvisor LLC. Tripadvisor kontrollerar omdömen.
Sara Wiberg, Guest Services / Front Office på Scandic Klara, svarade på det här omdömetSvarade 20 november 2023

Hej Ola H, tack för ditt omdöme vi blir jätteglada att höra att du trivdes hos oss och hoppas på att få välkomna dig åter!

Bästa hälsningar, Lily Scandic Klara

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Visa fler omdömen