Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
De lägsta priserna för din vistelse
Booking.com
142 US$
Se erbjudande
Boka nu, betala på plats
Expedia.com
143 US$
Se erbjudande
Agoda.com
117 US$
Se erbjudande
Hotels.com143 US$
ScandicHotels.com143 US$
Hurb173 US$
Visa alla 18 erbjudanden
Priserna tillhandahålls av våra partner och återspeglar rumspriser per natt, inklusive alla skatter och avgifter som våra partner känner till. Mer information finns hos våra partner.
Så här påverkas ordningen av visade priser av betalningar som görs till oss. Rumstyperna kan variera.
Så här påverkas ordningen av visade priser av betalningar som görs till oss. Rumstyperna kan variera.
Hotell i närheten
Omdömen (1 908)
Filtrera omdömen
1 908 resultat
Medlemsbetyg
435
832
432
148
61
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Fler språk
Medlemsbetyg
435
832
432
148
61
Läs vad resenärer säger:
Valda filter
Filtrera
Listan uppdateras ...
49 av 1 908 omdömen
Omdömet skrevs 9 augusti 2021

Datum för vistelsen: augusti 2021
  • Restyp: Reste med familjen
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med Scandic Hotels
Detta är ett subjektivt omdöme som skrivits av en enskild resenär och inte av TripAdvisor LLC eller dess partner.
Sara Wiberg, Other på Scandic Klara, svarade på det här omdömetSvarade 20 augusti 2021

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC eller dess samarbetspartners.
Omdömet skrevs 7 augusti 2021

Bra och centralt boende pågående ombyggnad som det ej informerades om före ankomst.
Fräscha rum.
Miss från receptionen att inte byte av lakan och handdukar mellan de två nätterna blev gjort trots att det tillfrågades två gånger.

Datum för vistelsen: augusti 2021
  • Restyp: Reste med familjen
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med Scandic Hotels
1  Tack GLSF99
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Sara Wiberg, Other på Scandic Klara, svarade på det här omdömetSvarade 10 augusti 2021

Tack för din feedback GLSF99!

Jag ber om ursäkt att ni inte fikc städat på rummet trots att ni sa till, så ska det naturligtvis inte vara.

Varmt välkomna tillbaka!

Med vänliga hälsningar

Sara Wiberg
Scandic Klara

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 1 augusti 2021 från mobil enhet

Bra läge. Bokade rum på scandics egen hemsida men fick ingen upplysning om att fönstret i rummet vätte mot ett innerum som var under reparation och där var böcksvart vilket gjorde våran rum helt mörk. Sen gick det inte ens att öppna fönstret på glänt så kändes väldigt instängt. Var som att bo i en garderob. Men frukosten var ok.

Datum för vistelsen: juli 2021
Restyp: Reste som ett par
1  Tack BeritN92
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Sara Wiberg, Other på Scandic Klara, svarade på det här omdömetSvarade 2 augusti 2021

Tack BeritN92!

Vi håller på att renovera vårt tak på hotellet och därför drabbas tyvärr en del rum av detta. Jag hoppas att ni pratade med personalen i receptionen så att de kanske hade möjlighet att byta rum.

Hoppas att ni vill komma tillbaka till oss, hjärtligt välkomna!

Med vänliga hälsningar

Sara Wiberg
Scandic Klara

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 27 juli 2021

Toppen bra läge centralt i Stockholm
Jätte bra frukost och fin frukost lokal.
Rummet var fint med sköna sängar & med bra fjädring i sängarna om man är två personer som delar säng natten lång. Badrummet var jätte fint och stort

Datum för vistelsen: juli 2021
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med ScandicHotels.com
1  Tack karegaskj0len
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Sara Wiberg, Other på Scandic Klara, svarade på det här omdömetSvarade 2 augusti 2021

Stort tack karegaskj0len!

Vad glada vi blir.

Hoppas att vi ses snart igen!

Med vänliga hälsningar

Sara Wiberg
Scandic Klara

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 24 juli 2021

Datum för vistelsen: juli 2021
  • Restyp: Reste med familjen
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med Scandic Hotels
Detta är ett subjektivt omdöme som skrivits av en enskild resenär och inte av TripAdvisor LLC eller dess partner.
Sara Wiberg, Other på Scandic Klara, svarade på det här omdömetSvarade 2 augusti 2021

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC eller dess samarbetspartners.
Visa fler omdömen