Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotell i närheten
Omdömen (535)
Filtrera omdömen
535 resultat
Medlemsbetyg
291
177
35
19
13
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Fler språk
291
177
35
19
13
Läs vad resenärer säger:
Filtrera
Listan uppdateras ...
1419 av 535 omdömen
Omdömet skrevs 2 maj 2018

Var fint och gemytligt. Bra service och trevligt bemötande. Läget med storstan nära och ändå fin natur med Haga parken intill med de fina små kaninerna.Bra med gratis parkering och lätta att hitta dit superbra

Datum för vistelsen: maj 2018
  • Restyp: Reste med familjen
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med det här hotellet
Tack carinasundkvist
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Amanda E, Receptionschef på Stallmästaregården Hotell, svarade på det här omdömetSvarade 8 juni 2018

Hej Carina,

Tack så mycket för det fina omdömet !
Det gläder oss att höra att ni uppskattade er vistelse hos oss, och att vi kan dela med oss av den underbara miljön som vi har här.

Ni är varmt välkomna tillbaka till oss.

Ha en fortsatt trevlig dag !

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 30 april 2018

Helt ok, men mer att önska.

Hotellet i sig var bra, gammal anrik byggnad som lägesmässigt utmärker sig.

Frukosten var helt ok, särskiljer inte överhuvudtaget från något annat hotell man bott på. Snarare var den aningen sämre.

Datum för vistelsen: april 2018
  • Restyp: Reste med familjen
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med det här hotellet
Tack dsjogr758048
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Amanda E, Receptionschef på Stallmästaregården Hotell, svarade på det här omdömetSvarade 8 juni 2018

Hej dsjogr758048,

Tack för att du har tagit dig tiden att lämna ett omdöme om oss, det uppskattar vi verkligen.
Vi kan stolt kalla oss Stockholms äldsta Värdshus, och original byggnaden är från 1838.

Du får jättegärna kontakta oss med vad du tycker att vi kan förbättra med vår frukost´.

Jag hoppas att vi snart får välkomna dig tillbaka.
Ha en fortsatt trevlig dag !

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 29 april 2018

mycket bra service och hjälpsam personal. fina rum. bor alltid på stallmästaregården. Frukosten är precis lagom och fräsch. alltid gott kaffe och fin äggröra. varje dag nya ostar. rummen städas till hög standard

Datum för vistelsen: april 2018
  • Restyp: Reste i arbetet
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med det här hotellet
Tack arneericson2018
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Amanda E, Receptionschef på Stallmästaregården Hotell, svarade på det här omdömetSvarade 8 juni 2018

Hej Arne !

Tack igen för ett sånt fantastisk omdöme !
Vi blir alltid lika glada när du kommer tillbaka till oss ! :)

Vi hoppas att du snart kommer tillbaka !
Ha en supertrevlig dag !

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 22 april 2018

Stora badlakan, arbetsplats, rum med rejäl yta i två plan och riktigt bra frukost!
Linneservetter och stora kaffemuggar. Små ( eller stora) detaljer som gör skillnad.
Fina badrumsprodukter och toalett på varje plan.
Kommer att återvända!

Datum för vistelsen: april 2018
Restyp: Reste som ett par
Tack CarolineF2866
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Amanda E, Receptionschef på Stallmästaregården Hotell, svarade på det här omdömetSvarade 8 juni 2018

Hej Caroline,

Tack så mycket för det fina omdömet.
Vi är så glada att ni har uppskattat er vistelse hos oss, och att vi har gjort ett så bra intryck på er.

Vi hoppas verkligen att ni snart vill komma tillbaka och bo hos oss!

Ha en jätte trevlig dag !

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 20 april 2018 från mobil enhet

Var mycket fullbokat i stan och resebyrån fixade detta boende. Fina gamla byggnader som ligger fint mellan Hagaparken och Norrtull i vacker miljö. Trevlig morgonpromenad till Odenplan blev det.
Fick ett rum med etage. Jag erkänner jag är svag för tvåvåningsboenden... Genomgående tidstypisk charmig inredning.

Datum för vistelsen: april 2018
Restyp: Reste i arbetet
Tack 834andersd
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Amanda E, Receptionschef på Stallmästaregården Hotell, svarade på det här omdömetSvarade 8 juni 2018

Hej Anders,

Tack så mycket för det fina omdömet !

Vi har verkligen tur att ha vackra Haga Parken precis runt hörnet och kunna sitta i vår matsal och njuta av utsikten mot Brunnsviken.
Jag håller verkligen med dig att våra Etage rum verkligen har sin charm.

Vi hoppas verkligen att ni snart kommer tillbaka till oss.
Ha en fortsatt trevlig dag !

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Visa fler omdömen