Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
De lägsta priserna för din vistelse
Booking.com
69 US$
Se erbjudande
Expedia.com
65 US$
Se erbjudande
Agoda.com
60 US$
Se erbjudande
Hotels.com65 US$
Priceline73 US$
eDreams69 US$
Visa alla 16 erbjudanden
Priserna tillhandahålls av våra partner för ett rum, med varierande regler för beläggning som tillhandahålls av verksamheten, och återspeglar rumspriser per natt, inklusive alla skatter och avgifter som våra partner känner till. Mer information finns hos våra partner.
Så här påverkas ordningen av visade priser av betalningar som görs till oss. Rumstyperna kan variera.
Så här påverkas ordningen av visade priser av betalningar som görs till oss. Rumstyperna kan variera.
Hotell i närheten
Omdömen (517)
Filtrera omdömen
517 resultat
Medlemsbetyg
252
193
48
16
8
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Fler språk
Medlemsbetyg
252
193
48
16
8
Läs vad resenärer säger:
Valda filter
Filtrera
Listan uppdateras ...
27 av 517 omdömen
Omdömet skrevs 16 maj 2021 från mobil enhet

På Skeppsholmen med vyer mot Stockholm finns detta tvådelade hostel. Välj mellan båten AF Chapman eller huvudbyggnaden.
I den sistnämnda finns reception, rum på tre våningar, café och ett gemensamt kök.
Även toaletter och dusch är gemensamt.

Datum för vistelsen: maj 2021
Restyp: Reste med vänner
3  Tack Peter J
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 29 juli 2020 från mobil enhet

Väldigt enkelt. Bara 2 sängar, och inte många krokar att hänga kläder eller handduk. Rent och tyst. Sängar av högsta klass. Utmärkt service. Vi kunde valt bland flera 4* hotell för liknande pris (nu i Coronatider) men valde Chapman för läget. Och flyttade inte.

Datum för vistelsen: juli 2020
Restyp: Reste som ett par
1  Tack Martez
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 16 mars 2020

Vi hade en trevlig helg i den kungliga huvudstaden. Vandrarhemmet gjorde helgen till en bättre helhet, genom dess fina rum, trevliga och serviceinriktade personal, och en bra frukost! Att kunna spela biljard tillsammans under vistelsen var en bonus!

Datum för vistelsen: mars 2020
  • Restyp: Reste med familjen
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med det här hotellet
1  Tack mikaellu2016
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 12 februari 2020

Mer prisvärt boende är svårt att hitta. Busshållplats till Stockholm C och färjan till djurgården på gångavstånd. Gemensam dusch och WC med bra standard. Hjälpsam personal. Ok utrustat kök och möjlighet att köpa frukost. Det enda negativa vi upplevde var att fönstret var lite dragigt, men det blåste å andra sidan friskt ute. Smarta laddaruttag ovanför sängarna. Hade varit bra med sådana vid våningssängarna. Disksituationen i köket var något kaotisk med överfulla diskställ.

Datum för vistelsen: februari 2020
  • Restyp: Reste med familjen
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med det här hotellet
1  Tack Pheiberg
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 10 februari 2020

Bra läge och fräscht och prisvärt. Hade varit trevligt om cafeet var öppet senare bara. Riktigt bra läge cenralt med vackra omgivningar. Hela familjen trivdes bra. rummet kändes rymligt och rent. Bästa vandrarhemmet jag bott på. Vi kommer tillbaka!

Datum för vistelsen: februari 2020
  • Restyp: Reste med familjen
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med det här hotellet
1  Tack petraB9582ZT
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Visa fler omdömen