Traveler63200155997

Okej, men inte mer än så

3,0 av 5 bubblorOmdömet skrevs 20 okt. 2024
Ett bra bemötande i receptionen. Inte så mycket information då receptionisten verkade lite blyg men snäll.

Fin lobby och väldigt stilrent. Gillas!

Rummet var fint, men soporna inne på toaletten var inte tömda från tidigare gäster. Handfatet var gult av smuts. Blodfläck på ena lakanet som inte kändes så trevligt. Detta upptäcktes sent på kvällen och orkade inte lägga någon energi på det. Det hade varit lätt fixat om vi hade meddelat personalen men det gjorde vi inte så det ligger på oss.

Väldigt lyhört på rummet. Sängen knakande otroligt mycket. Vid varje andetag lät det från sängen. Sedan var den alldeles för hård för min smak. Men det är min preferens och kanske gillas av andra gäster.

Frukosten var sisådär. Kan tyckas att utbudet var lite snålt för att vara ett så stort hotell, men vi blev mätta ändå.

Överlag en helt okej vistelse, men kunde varit lite bättre på vissa fronter så hade betyget blivit högre. Fanns inte tid att meddela detta vid utcheckning då receptionisterna hade fullt upp, så denna recension är inte för att smutsbelägga hotellet, mer lite feedback på saker som kan bli bättre. Tack för denna gång!
3,0 av 5 bubblorStandard
3,0 av 5 bubblorRum
5,0 av 5 bubblorLäge
2,0 av 5 bubblorRenlighet
4,0 av 5 bubblorService
2,0 av 5 bubblorSovkvalitet
Omdömen sammanställs i samarbete med Scandic Hotels
Detta är ett subjektivt omdöme som har skrivits av en enskild resenär och inte av Tripadvisor LLC. Tripadvisor kontrollerar omdömen.
Scandic Continental, MarknadsföringScandic Continental, svarade på det här omdömet
Svarade 28 okt. 2024
Kära gäst,

Tack för detta omdömde och att du tog dig tiden!
Jag ber så hemskt mycket om ursäkt angående främst att städningen i rummet inte var som den ska vara. Vi i receptionen är här dygnet runt och till nästa gång är det bara att säga till oavsett vad klockan är, i och med att vi alltid är här och kan åtgärda saker. Tyvärr låter vissa sängarn och detta ska ses över så di vet. Jag skickar även vidare din feedback gällade frukosten.

Jag hoppas att vi kan välkomna dig snart igen!

Med vänliga hälsningar,
Ellen
Scandic Continental
Detta är det subjektiva svaret från en representant för ledningen på hotellet och inte från Tripadvisor LLC eller dess samarbetspartner.
  • StayForLong
1 381
1 381
49 av 2 817 omdömen
Omdömet skrevs 14 oktober 2024

Trevligt hotell som tyvärr faller i vårt omdöme pga dåligt vattentryck i duschen och stökig frukost.

Omdömen sammanställs i samarbete med ScandicHotels.com
Tack 389philip
Scandic Continental, Marknadsföring på Scandic Continental, svarade på det här omdömetSvarade 16 oktober 2024

Hej 389philip,

Tack för denna review. Jag är ledsen att vi inte riktigt nått dina förväntningar denna gången. Jag ska se till att framföra dina synpunkter till berörda avdelningar.
Jag hoppas trots allt att ni hade en fin vistelse hos oss i övrigt och att vi ses snart igen!

Bästa Hälsningar,
Lorna

Omdömet skrevs 3 oktober 2024 från mobil enhet

Tyst och skönt. Väldigt trevlig och god frukost med stor variationför alla smaker. Lite suspekt städning av golvet dock då det finns lite fläckar och ett skräp liggandes men rekommenderas då det är nära T-centralen och nära city. Hit kommer jag gärna igen.

Restyp: Reste i arbetet
Tack Ingela H
Scandic Continental, Marknadsföring på Scandic Continental, svarade på det här omdömetSvarade 5 oktober 2024

Hej Ingela,

Tack för att du tog din tid för att skriva en kommentar till oss. Vi blir så glada över att läsa din recension som inkluderar alla de delar som vi varje dag försöker jobba med för att ge er en sån bra upplevelse som möjligt. Tack ännu en gång och varmt välkommen tillbaka!

Bästa Hälsningar,
Lorna

Omdömet skrevs 23 september 2024

Hotellet är precis över t-banan och några meter från Åhléns. Frukosten är god och mycket bra att välja mellan. Jag kommer säkert tillbaka!

Datum för vistelsen: september 2024
Omdömen sammanställs i samarbete med ScandicHotels.com
Tack noraL7901UF
Scandic Continental, Marknadsföring på Scandic Continental, svarade på det här omdömetSvarade 28 september 2024

Tack så mycket för din positiva recension! Vi är glada att du uppskattade vårt centrala läge och att du tyckte om frukosten. Vi ser fram emot att välkomna dig tillbaka snart igen!

Vänliga hälsningar
Bella

Omdömet skrevs 2 september 2024 från mobil enhet

Ett hotell som ligger mitt i city närheten till allt. Vi sov gott i mycket sköna sängar . Rummet var stort och luftigt. Frukosten va bra , men väldigt mycket folk , svårt att hitta ett ledigt bord. Personalen va väldigt trevliga och hjälpsamma. Vi kommer garanterat tillbaka!

Datum för vistelsen: augusti 2024
Tack P4023UNjuliaj
Scandic Continental, Marknadsföring på Scandic Continental, svarade på det här omdömetSvarade 21 september 2024

Kära Gäst,

Tack så jättemycket för denna fina recension. Jag tycker det är så roligt att höra att ni haft en bra vistelse hos oss och att ni tyckte om rummet, sängarna och läget. Vi ber om ursäkt att det va mycket folk under frukosten men tackar för feedbacken. Att du gillade frukost maten och att personalen gett bra service är kul att få höra. Vi ser fram emot att välkomna dig tillbaka.

Med Vänliga Hälsningar
Emma

Omdömet skrevs 16 juli 2024

Allt var helt suveränt förutom en sak - restaurangen var sommarstängd. Detta var det enda minus vi kan komma på efter en perfekt vistelse.

Datum för vistelsen: juli 2024
Omdömen sammanställs i samarbete med Scandic Hotels
Tack svajon
Scandic Continental, Marknadsföring på Scandic Continental, svarade på det här omdömetSvarade 31 juli 2024

Hej Svajon, tack för en jättefin recension. Vi ber om ursäkt att resturnagen var sommarstängd. Jag hoppas du testade våran roof top bar i stället under din vistelse. Du är välkomen tillbaka. Med Vänliga Hälsningar, Emma Scandic Continental