Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotell i närheten
Omdömen (1 010)
Filtrera omdömen
1 010 resultat
Medlemsbetyg
342
462
162
28
16
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Fler språk
342
462
162
28
16
Läs vad resenärer säger:
Filtrera
Listan uppdateras ...
3338 av 1 010 omdömen
Omdömet skrevs 22 maj 2016

Har bott här flera gånger tidigare. Denna gången bodde vi i redarhytten som var en trevlig upplevelse. Mycket charmig inredning och en fantastisk egen uteplats. Alltid lika vänligt bemötande i receptionen och likaså restaurangen där vi åt en av kvällarna. Vi kommer garanterat att återvända.

Datum för vistelsen: maj 2016
  • Restyp: Reste som ett par
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Tack panda795
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Malardrottningen, Receptionschef på Mälardrottningen Yacht Hotel och Restaurant, svarade på det här omdömetSvarade 7 juni 2016

Hej,

Det är alltid lika roligt att välkomna återkommande gäster ombord, speciellt när dom är så trevliga som er. Vi är glada att höra att ni hade en trevlig vistelse uppe i sviten och ni är såklart hjärtligt välkomna i framtiden.

Från oss alla här i både receptionen och restaurangen så önskar vi er en glad sommar och vi hoppas på ett snart återseende.

Mvh,

Mälardrottningen

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 7 maj 2016

Fick redarehytten alltså det bästa dom har och den var bra, men hela båten börjar bli sliten. Toaletten var väldigt liten med duchen så när man sitter på toa så är det lätt att komma åt duchen och följden man blir blöt. Att komma till och från båten är inte det lättaste när man lägger om all gatsten på ön.

Datum för vistelsen: maj 2016
  • Restyp: Reste som ett par
    • Standard
    • Sovkvalitet
    • Service
Tack Tommie-lindkvist
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 21 april 2016

Fint läge med gångavstånd till Gamla stan och City. Bra parkeringsmöjligheter. Mycket serviceminded och tillmötesgående personal. Lugn atmosfär, sköna sängar. Bra frukost med härlig utsikt över fjärden.

Datum för vistelsen: mars 2016
  • Restyp: Reste som ett par
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Service
Tack tossen
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 20 april 2016 från mobil enhet

Mysig restaurang i flytande format, kombination med hotell levererar deras mat med hög klass. Goda råvaror och ett lagom utbud, dryckesvalen var helt ok. Dagen till ära var vädret alldeles perfekt för en middag på Riddarfjärden, rekommenderas, enda som drar ner lite var att på kajen skedde en större ombyggnad.

Datum för vistelsen: april 2016
Restyp: Reste i arbetet
Tack jwiderstrom
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 18 februari 2016 från mobil enhet

Detta gemytliga Anrika Fartygshotell med mycket historia mitt i stockholm med sor skärgårdskänsla kan varmt rekommenderas! ! Personalen får dig att kännas varm innombords och inte minst deras kök som är fantastiskt med de bästa råvaror som årstiden kan erbjuda!!
Tystnaden utanför och ändå nära till pulsen i city! Så är det oavkortat det bästa som Stockholm kan erbjuda!

Datum för vistelsen: februari 2016
Restyp: Reste som ett par
Tack Thomas B
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Visa fler omdömen