De lägsta priserna för din vistelse
Booking.com
StayForLong126 US$
Hotels.com131 US$
Lol.travel150 US$
Visa alla 18 erbjudanden
Så här påverkas ordningen av visade priser av betalningar som görs till oss. Rumstyperna kan variera.
Priserna tillhandahålls av våra partner och återspeglar rumspriser per natt, inklusive alla skatter och avgifter som våra partner känner till. Mer information finns hos våra partner.
Omdömen (2 234)
2 234 resultat
510 av 2 234 omdömen
Omdömet skrevs 21 juli 2023 från mobil enhet

Omöjligt att sova. Om du vill ha ett hotell när du trivs med din familj eller hoppas att du kann sova, komm inte till Scandic Malmen. Jag försökte sova en natt men bytte hotellet. Det finns ett bar i första våningen och musiken med basson låter dig inte sova.

1  Tack Mervi G
Omdömet skrevs 19 juli 2023

• Restyp: Reste med familjen
Omdömen sammanställs i samarbete med Scandic Hotels
Detta är ett subjektivt omdöme som skrivits av en enskild resenär och inte av Tripadvisor LLC eller dess partner. Tripadvisor kontrollerar omdömen.
Omdömet skrevs 15 juli 2023

Omdömet skrevs 15 juli 2023

Malmen är ett trevligt hotell, med trevlig personal och lagom bra rum. Ac på rummet fungerade, badrummet en aning litet. Det som var negativt var upplägget på frukosten. Det var i det närmaste totalt kaos även om slott-tid var bokad. Alldeles för mycket människor där samtidigt vilket ledde till att sittplats var svår att hitta, tallrikar fick man vänta på och långa köer till allt. Själva maten var mycket bra så där var det inget att klaga på.

Tack Frode H
Omdömet skrevs 7 juli 2023 från mobil enhet

Mycket slitet hotell. Vi blev uppgraderade till en svit men jag vet inte om det gjorde till eller från. Inredningen har definitivt sett sina bästa dagar. Halvdan städning.

Mediokert bemötande i lobbyn, stressat intryck utan leende.

Cocktailbaren i hotellet öppnar 16:00, före dess sälj ingen öl/vin, endast läsk ur lobbyshoppen. Känns lite märkligt mitt i sommaren.

Det enda positiva med hotellet är läget.

Tack stefan b