De lägsta priserna för din vistelse
Booking.com
69 US$
Helt återbetalningsbar innan fre 8 dec.
Expedia.com
69 US$
Bli belönad med One Key
Agoda.com
50 US$
Helt återbetalningsbar innan fre 8 dec.
Inga bokningsavgifter
Hotels.com69 US$
StayForLong72 US$
Orbitz.com69 US$
Visa alla 14 erbjudanden
Priserna tillhandahålls av våra partner och återspeglar rumspriser per natt, inklusive alla skatter och avgifter som våra partner känner till. Mer information finns hos våra partner.
Omdömet skrevs 30 augusti 2016 från mobil enhet

Priset var avgörande när vi bokade detta hotell. Vårt rum var stort och bra och frukosten var OK. Frukostmatsalen var dock sliten och skulle må bra av en renovering. Att hitta parkeringsplats var också en utmaning, trots läget i ett industri & handelsområde. Hotellet har dåliga förbindelser med kollektivtrafik.

Datum för vistelsen: april 2016
Tack Michael-X-49
Omdömet skrevs 6 augusti 2016

Ett hotell som ger värde för pengarna, då det gäller rum, service och läge för bilister vid Årsta industriområde, när Mässan. Frukostbuffé som har allt kallt man kan önska. Missen i vårt fall var att ingen städning skedde av rummet andra dagen.

Datum för vistelsen: augusti 2016
  • Restyp: Reste med familjen
Tack Ulf H
Omdömet skrevs 20 juli 2016

Rumstips: Fanns kyl, mikro och vatten kokare i vårt 529
Datum för vistelsen: juli 2016
  • Restyp: Reste med familjen
Omdömen sammanställs i samarbete med Amoma.com
Detta är ett subjektivt omdöme som skrivits av en enskild resenär och inte av Tripadvisor LLC eller dess partner. Tripadvisor kontrollerar omdömen.
Omdömet skrevs 4 juli 2016

Det var ett fruktansvärt dåligt tryck i duschar och kranar. Det fanns inte heller någon fungerande fläktsystem, vilket krävde att man fick välja mellan att kokas levande eller höra tåg som passerade var tjugonde minut.
Sängarna var som att sova på sten. De var för hårda för att vara bra för ryggraden, fick nästan blåmärken på axlarna. Jag har sovit direkt på trägolv förut, och om man vill göra det så funkar rummen bra. Men jag ville sova i en säng, det kändes inte som att den begäran uppfylldes.

Datum för vistelsen: juli 2016
  • Restyp: Reste med vänner
Omdömen sammanställs i samarbete med det här hotellet
Tack N3rdWithAPhone
Omdömet skrevs 6 juni 2016

Tycker att man fick ett dåligt bemötande. Personalen sa knappt Hej. Frukosten var de mest bittra personal jag sett. Frukosten var inte Heller bra fanns inget att välja på. Hotellet ligger för långt bort till stationen man måste åka bil överallt. Man får vad man betalar för. Var ett biligt hotell och då är standarden låg.

Datum för vistelsen: juni 2016
Omdömen sammanställs i samarbete med det här hotellet