Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
De lägsta priserna för din vistelse
Scandic Hotels
1 759 kr
Booking.com
1 583 kr
Frukost ingår
Ingen förskottsbetalning krävs
Agoda.com
1 549 kr
Frukost ingår
Flera sätt att betala på
Priserna tillhandahålls av våra partner och återspeglar rumspriser per natt, inklusive alla skatter och avgifter som våra partner känner till. Mer information finns hos våra partner.
martinadosen36

Fräscht hotell med trevlig personal

Omdöme om Scandic Anglais
4,0 av 5 bubblorOmdömet skrevs 10 sep. 2023
Bra och fräscha rum. Dock ingen städning i rummet när vi bodde två nätter. Trevlig och hjälpsam personal. God frukost med mycket att välja på och tillgång till glutenfritt, laktosfritt o vegan Bra läge och närhet till det mesta i stadskärnan
Datum för vistelsen: september 2023
3,0 av 5 bubblorStandard
4,0 av 5 bubblorRum
4,0 av 5 bubblorLäge
4,0 av 5 bubblorRenlighet
5,0 av 5 bubblorService
3,0 av 5 bubblorSovkvalitet
Omdömen sammanställs i samarbete med ScandicHotels.com
Ser du något problem med det här omdömet?
Detta är ett subjektivt omdöme som har skrivits av en enskild resenär och inte av Tripadvisor LLC. Tripadvisor kontrollerar omdömen.
Maria Svensson, Guest Services / Front OfficeScandic Anglais, svarade på det här omdömet
Svarade 14 sep. 2023
Hej Martina!
Stort tack för en fin recension.
Kul att ni trivdes hos oss.
Angående städning på rummet så antar jag att ni bokade detta i receptionen och om så är fallet så har vi brustit i våra rutiner och behöver bli bättre.
Varmt välkomna åter!

Bästa hälsningar,
Maria på Anglais
Detta är det subjektiva svaret från en representant för ledningen på hotellet och inte från Tripadvisor LLC eller dess samarbetspartner.
Förteckningarna över bokningserbjudanden för varje verksamhet tar hänsyn till den ersättning som våra partner betalar till oss. Priserna som visas kan vara för olika rumstyper. De priser som visas är de lägsta tillgängliga, vilket motsvarar den billigaste tillgängliga rumstypen, som tillhandahålls av våra partner vid tidpunkten då användaren söker.
Hotell i närheten
Booking.com
2 338 kr
  • Priceline
    2 023 kr
  • Agoda.com
    1 934 kr
  • Expedia.com
    2 336 kr
1.0 km från Scandic Anglais
Kostnadsfritt wifi
Restaurang
Scandic Hotels
1 966 kr
1 455 kr
  • Booking.com
    1 892 kr
  • Priceline
    1 892 kr
  • travelup.com
    1 705 kr
0.8 km från Scandic Anglais
Kostnadsfritt wifi
Restaurang
Scandic Hotels
2 178 kr
  • Booking.com
  • Expedia.com
    1 959 kr
  • Hotels.com
1.0 km från Scandic Anglais
Kostnadsfritt wifi
Restaurang
Scandic Hotels
1 474 kr
  • Booking.com
    1 327 kr
  • Agoda.com
    1 289 kr
  • Priceline
    1 413 kr
0.7 km från Scandic Anglais
Kostnadsfritt wifi
Restaurang
Tripadvisor
1 399 kr
1 361 kr
Helt återbetalningsbar
  • Booking.com
  • Hotels.com
  • Algotels
2.2 km från Scandic Anglais
Kostnadsfritt wifi
Restaurang
Booking.com
2 357 kr
2 285 kr
  • Radissonhotels.com
    2 285 kr
  • Priceline
    2 285 kr
  • Hotels.com
    2 285 kr
1.3 km från Scandic Anglais
Kostnadsfritt wifi
Restaurang
Tripadvisor
1 642 kr
1 592 kr
Helt återbetalningsbar
Ingen förskottsbetalning krävs
  • Booking.com
  • Hotels.com
  • Algotels
3.4 km från Scandic Anglais
Kostnadsfritt wifi
Pool
Booking.com
5 400 kr
Helt återbetalningsbar
Ingen förskottsbetalning krävs
  • Hotels.com
    4 800 kr
  • Expedia.com
    5 396 kr
  • Priceline
    5 400 kr
0.6 km från Scandic Anglais
Kostnadsfritt wifi
Restaurang
Booking.com
  • Hotels.com
  • Preferred Hotels
    2 020 kr
  • Priceline
1.0 km från Scandic Anglais
Kostnadsfritt wifi
Restaurang
Hotels.com
Bli belönad med One Key
  • Booking.com
  • Expedia.com
    2 278 kr
  • Priceline
2.2 km från Scandic Anglais
Kostnadsfritt wifi
Restaurang
Visa fler hotell i Stockholm
Omdömen (1 857)
Filtrera omdömen
1 857 resultat
Medlemsbetyg
482
678
365
196
136
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Fler språk
Medlemsbetyg
482
678
365
196
136
Läs vad resenärer säger:
Valda filter
Filtrera
Listan uppdateras ...
1318 av 1 857 omdömen
Omdömet skrevs 8 september 2023

Ett stort tack till Annie i receptionen, hon är ett föredöme för de andra receptionisterna då hon med sitt glada trevliga engagemang i gästerna lyste upp vår vistelse när vi kom (har bott på många Scandic i Stockholm och hon är den absolut bästa receptionisten där utav de vi träffat). En stor ros till Annie.
Sen vill vi uppmärksamma Sixten i baren med sitt glada leende och positiva inställning, vi hoppas det kan smitta av sig på de andra lite mindre trevliga i baren. Du förgyllde våran kväll med drinkarna du blandade till oss och din positiva energi, hoppas du hade två sköna lediga dagar efter det. Vi saknade dig då vi var där de dagarna också. En stor Guldstjärna till Sixten.

Datum för vistelsen: augusti 2023
Restyp: Reste med familjen
Tack Anita E
Det här är ett subjektivt omdöme av en Tripadvisor-medlem och inte av Tripadvisor LLC. Tripadvisor kontrollerar omdömen.
Maria Svensson, Guest Services / Front Office på Scandic Anglais, svarade på det här omdömetSvarade 14 september 2023

Hej Ingrid!
Stort tack till dig för din fina recension.
Jag har skickat den vidare till både Annie och Sixten så de får läsa om hur de förgyllde din tillvaro hos oss.
Hoppas att ni fick några fina dagar på hotellet och varmt välkomna åter.

Bästa hälsningar,
Maria på Anglais

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 14 augusti 2023

Bästa läget med närheten till allt. Kungliga dramatiska teatern ligger bara ett stenkast bort. Sergeltorg å andra sidan. Hotellet i sig var underbart. Kunde det bli bättre för pengarna vet jag inte men jag är nöjd i alla fall.

Datum för vistelsen: augusti 2023
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med ScandicHotels.com
Tack satac751067
Det här är ett subjektivt omdöme av en Tripadvisor-medlem och inte av Tripadvisor LLC. Tripadvisor kontrollerar omdömen.
Maria Svensson, Guest Services / Front Office på Scandic Anglais, svarade på det här omdömetSvarade 17 augusti 2023

Kära gäst!
Stort tack för denna fina recension. Det gör mig otroligt glad att du trivdes så bra hos oss.
Varmt välkommen åter!

Bästa hälsningar,
Maria på Anglais

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 9 augusti 2023

Datum för vistelsen: augusti 2023
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med ScandicHotels.com
Detta är ett subjektivt omdöme som skrivits av en enskild resenär och inte av Tripadvisor LLC eller dess partner. Tripadvisor kontrollerar omdömen.
Maria Svensson, Guest Services / Front Office på Scandic Anglais, svarade på det här omdömetSvarade 16 augusti 2023

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC eller dess samarbetspartners.
Omdömet skrevs 8 augusti 2023

Datum för vistelsen: augusti 2023
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med ScandicHotels.com
Detta är ett subjektivt omdöme som skrivits av en enskild resenär och inte av Tripadvisor LLC eller dess partner. Tripadvisor kontrollerar omdömen.
Maria Svensson, Guest Services / Front Office på Scandic Anglais, svarade på det här omdömetSvarade 16 augusti 2023

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC eller dess samarbetspartners.
Omdömet skrevs 6 augusti 2023

Toppenläge nära till allt. Tyst omgivning i rummen mot Humlegården. God mättande frukost med välorganiserad bordsplacering. Trevliga umgängesytor vid entren. Gymmet dock lite omodernt. Prisvärt, särskilt familjrummen.

Datum för vistelsen: augusti 2023
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med ScandicHotels.com
Tack maurin771
Det här är ett subjektivt omdöme av en Tripadvisor-medlem och inte av Tripadvisor LLC. Tripadvisor kontrollerar omdömen.
Maria Svensson, Guest Services / Front Office på Scandic Anglais, svarade på det här omdömetSvarade 16 augusti 2023

Hej!
Tusen tack för din fina recension.
Kul att du och din familj trivdes så bra hos oss.
Jag hoppas vi ses snart igen.

Bästa hälsningar,
Maria på Anglais

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Visa fler omdömen