Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Skön miljö en svensk ljummen sommarkväll”

Restaurang Solstugan
Rankad som nr 105 av 152 Smått och gott i Stockholm
Kök: Svenskt
Område: Kungsholmen
Restauranginformation
Område: Kungsholmen
Omdömet skrevs 25 juni 2017

Solstugan visar sin bästa sida på sommaren, osäker på öppettiderna på vintern, och det är ett utmärkt ställe att ta en fika, dricka ett glas rosé eller äta en enklare bit mat. Personalen är vänlig och miljön är enkel men välkomnande. Ställets läge är framgångsfaktorn och en skön sommarkväll är Solstugan en given plats för många av de boende vid Fredhäll, Kristineberg, Stadshagen. Maten är kanske inte av bästa klass, men å andra sidan är det inte särskilt dyrt och för en enklare bit mat och skön miljö under en svensk ljummen sommarkväll så är Solstugan perfekt.

Datum för besöket: juni 2017
    • Standard
    • Service
    • Mat
Tack Carsten C
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdöme.Omdömen (82)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk
  • Fler språk

3034 av 82 omdömen

Omdömet skrevs 13 juni 2017

Ett besök på Solstugan sker bäst en solig, vacker dag. Då har man en strålande utsikt att glädjas åt.
Dyrt i förhållande till kvaliteten på maten.

Datum för besöket: maj 2017
    • Standard
    • Service
    • Mat
Tack Inga A
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 24 januari 2017 från mobil enhet

Varm skön kväll så smakar allt gott. Ett trevligt ställe med underbar utsikt. Trivsam och lugn omgivning. Priset överglänser maten. Men utsikten kostar, och är här den.

Datum för besöket: juli 2016
Tack mikaelo403
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 3 september 2016

Ett underbart ställe att se solen gå ner !! Lyssna till underbar live-musik !! Äta gott och bara njuta !! Självservering, trångt, mysigt med vällagad mat

Datum för besöket: augusti 2016
    • Standard
    • Service
    • Mat
Tack lenao147
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 23 augusti 2016 från mobil enhet

God mat, trevlig miljö, fantastisk utsikt. Priserna är lite i högsta laget för en lunch, och är det fint väder blir det snabbt fullt och kö.

Datum för besöket: augusti 2016
Tack timmelstad
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.

Resenärer som tittade på Restaurang Solstugan tittade också på

Stockholm, Stockholms län
Stockholm, Stockholms län
 
Stockholm, Stockholms län
Stockholm, Stockholms län
 

Besökt Restaurang Solstugan? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ägare: Vad är din syn på saken?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt