Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Oerhört trevligt ställe för häng”

Delikatessen Bistro Bar
Boka bord
2
tors 23/9
20:00
Rankad som nr 957 av 3 432 Restauranger i Stockholm
Kök: Franskt
Mer restauranginformation
Restauranginformation
Middagsalternativ: Bokningar
Område: Södermalm Område
Omdömet skrevs 19 augusti 2021 från mobil enhet

Augusti, Soligt Stockholm och häng på ett väldigt trevligt ställe. Vi njöt av såväl ställe, service och goda glas riesling.

Datum för besöket: augusti 2021
1  Tack LaufenLars
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdöme.Omdömen (93)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk
  • Fler språk

15 av 93 omdömen

Omdömet skrevs 19 januari 2020 från mobil enhet

Vi valde råbiff till lunch. Perfekta pommes. Sallad. Precis som i Frankrike. Vi var tre tjejer som alla valde råbiff. Vi råkar Älska råbiff. Vi var rörande överens om att den var Perfekt!! Fanns Inget att klaga på!
Jag går gärna hit igen. Trevligt ställe

Datum för besöket: januari 2020
2  Tack AnetteBrunett
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 13 januari 2020

Det bästa med stället är lokalen (och då var inte maten eller servicen på något sätt dålig), inredaren har lyckats få till en intim och fransk känsla som gör stället väldigt mysigt. Var relativt få gäster vid besöket, vilket gjorde att vi fick full uppmärksamhet från den trevliga servicepersonalen. Menyn föredömligt kort med spännande rätter och smakkombinationer. Alltigenom en trevlig upplevelse.

Datum för besöket: januari 2020
    • Standard
    • Service
    • Mat
1  Tack jensa1978
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 22 december 2019 från mobil enhet

OK men lite trött service. Besökte restaurangen i ett större sällskap. Bakdelen mysig men liten. Restaurangens meny ganska ambitiös men lite för tillkrånglad gör mig. Fick liksom inget grepp om rätterna och det blev ett ’jasså var det då de menade’

Datum för besöket: december 2019
Tack 639gunillak
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 12 december 2019

Oj, skrattretande dåligt. Överlägsen och otrevlig personal, menyn vad överambitiös och något kockarna inte kunde leva upp till. Första gången någonsin jag betalt 300 för en rätt, tagit en tugga och sedan gått och köpt en pizza.

Datum för besöket: december 2019
Tack Be_nice20
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Odyssey23679526370, Chef på Delikatessen Bistro Bar, svarade på det här omdömetSvarade 13 december 2019

Hej!

Vi tycker att det är väldigt tråkigt att du och din väninna tyckte att havsaborren smakade fisk och inte föll er i smaken. Det är en av våra mest uppskattade rätter och vi kan tyvärr inte bjuda på en fiskrätt som ni har beställt för att ni i efterhand kommer på att ni inte gillar när det smakar fisk.

Mvh
Pontus Arensberg
Restaurangchef

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.

Resenärer som tittade på Delikatessen Bistro Bar tittade också på

Stockholm, Stockholms län
Stockholm, Stockholms län
 
Stockholm, Stockholms län
 

Besökt Delikatessen Bistro Bar? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ägare: Vad är din syn på saken?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt