Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“På Skansen kan man göra mycket ”
Omdöme om Skansen

Skansen
Boka i förväg
Mer information
76,07 US$*
och över
Stockholm Pass
Rankad som nr 34 av 272 saker att göra i Stockholm
Certificate of Excellence
Mer information om sevärdheten
Information om sevärdheten
Avgift: Ja
Rekommenderad vistelselängd: 1-2 timmar
Praktisk information: Aktiviteter för små barn, Aktiviteter för större barn
Omdömet skrevs 30 mars 2018 från mobil enhet

Det är kul för man kan ta det lugnt och kolla på djuren. De djuren jag gillar mest är sälarna. Rekomederar!

Datum för upplevelsen: december 2017
Tack Familjen B
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdömeOmdömen (10 035)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk
  • Fler språk
Filtrera

7882 av 10 036 omdömen

Omdömet skrevs 18 mars 2018 från mobil enhet

En fin park vintertid. Kan bara tänka mig hur det ser ut på sommaren
Förstår varför Stockholmarna gillar Skansen.
Helt klart värt ett besök

Datum för upplevelsen: mars 2018
Tack Ronny N
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 5 mars 2018 från mobil enhet

Vi var här med jobbet och fick en rundvandring. Det hade under dagen kommit snö så hela Skansen var invallat av ett gnistrande täcke snö.

Helt underbart att strosa runt och se byggnader och stadsdelar från sin bästa sida.

Vi bjöds på en underbar konsert i Seglora kyrkan.

Datum för upplevelsen: december 2017
Tack Pär W
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 3 mars 2018

Ett andningshål mitt i stan. Trevlig miljö att strosa runt i, med alla gamla byggnader och vilda djur.

Datum för upplevelsen: augusti 2017
Tack LenaG1182
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Läs fler omdömen
Omdömet skrevs 3 mars 2018

En oas i den vackra staden Stockholm. En fröjd för kropp och själ att ströva omkring på Skansen. Äldre byggnader från hela Sverige har flyttats hit. Många inhemska djur finns i inhägnader m m. Det finns så mycket fint med och på Skansen så det är svårt att sammanfatta. Ingen går besviken härifrån.

Datum för upplevelsen: juli 2017
Tack clarence44
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.

Resenärer som tittade på Skansen tittade också på

Stockholm, Stockholms län
Stockholm, Stockholms län
 
Stockholm, Stockholms län
 

Besökt Skansen? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ägare: Vad är din syn på saken?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt