Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Öppet i dag: 11:00 - 17:00
Spara
  
Sätt du kan uppleva Nationalmuseum på
från 103,45 US$
Mer information
från 33,26 US$
Mer information
från 161,47 US$
Mer information
Omdömen (636)
Filtrera omdömen
636 resultat
Medlemsbetyg
304
208
87
30
7
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Fler språk
Medlemsbetyg
304
208
87
30
7
Läs vad resenärer säger:
Valda filter
Filtrera
Listan uppdateras ...
1318 av 636 omdömen
Omdömet skrevs 17 februari 2020

Pampig byggnad med vacker arkitektur ! Har besökt museet flera gånger och ser nya saker varje gång! God mat och dryck!
Har du barn med dig missa inte Villa Curiosa, en spännande utställning! Obs ej öppet för sällskap med för endast vuxna!!

Datum för upplevelsen: februari 2020
1  Tack nordiclight72
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 14 februari 2020 från mobil enhet

Ett första besök på Nationalmuseum - mycket intryck, en sympatisk säkerhetsvakt gav oss ”inside information” om vissa föremål! Museiebutiken hade stort utval av föremål till försäljning - fritt inträde . Kaféet hade allsköns förtäring - inte billigt men gott!

Datum för upplevelsen: februari 2020
Tack 151annicaa
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 12 februari 2020

"Nya" nationalmuseet är an absolut nödvändig del av ett besök i den svenska huvudstaden. Utmärkt renoverat. Vackert!
Men, med lite "stök" och krångel vid förvaringsskåpen.

Datum för upplevelsen: december 2019
Tack Ingemar H
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 4 februari 2020 från mobil enhet

Nyrenoverat och fint. Konst och föremål i många rum på flera våningar. Tavlor är så rengjorda så dom ser nya ut. Fritt inträde.

Datum för upplevelsen: februari 2020
2  Tack anders471
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 15 januari 2020 från mobil enhet

Idag besökte vi för första gången hela det nyrenoverade Nationalmuseum. Vi instämmer i de lovord vi tidigare läst. Färgsättning, golv och tak samt ljusinsläpp gör salarna vackra. Museet förfogar över en konstskatt som visas på ett trevligt sätt. Vi gillar blandningen av måleri, möbler och konsthantverk. Likaså blandas svenskt och utländskt förtjänstfullt. En negativ sak är att, för oss äldre, beskrivningarna av verken är lite svårlästa, sitter lågt speciellt om man är beroende av glasögon.
En speciell eloge till vakterna på museet. De var trevliga uppmärksamma och inte alls påträngande. Här visar Securitas vad de kan när de är som bäst.

Datum för upplevelsen: januari 2020
Tack yngen
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Visa fler omdömen