Vi skulle fira jämn födelsedag, och redan när vi bokade blev vi uppgraderade till en handikappvänlig juniorsvit.
Bemötandet av personalen var allt vad man kan önska sig av vänlig hjälpsamhet och gott humör utan att vara svassande.
Frukostbuffén var riklig och av hög kvalitet utan att vara överlastad. Juicen färskpressad och laxen av god kvalitet. Resten var lika bra. Till leverpastejen serverades nyinlagd pressgurka. Sådana detaljer imponerar. Den bästa buffé jag fått mig serverad på något hotell här i landet.
Rummet och lokalerna i övrigt är lite slitna men charmiga. Sviten hade utsikt över Slottet men man var tvungen att öppna fönstren för att se något på grund av en beläggning på rutornas glas.
Redan i entrén möts man av en trappa på 10-15 trappsteg som inte går att forcera med rollator eller rullstol. Den slarvigt installerade trapphissen var ur funktion under hela vistelsen. Personalen erbjöd alternativet att komma ut bakvägen med hjälp av personal, via låst transporthiss. Hur man skulle komma tillbaka in framgick ej. Rummet var överdådigt även avseende handikappanpassning, men varken Dahlgrens restauranger eller Vinterträdgården (där vi åt släktmiddag på skaldjursbuffén) var tillgängliga utan hjälp av personal. Både skaldjur och Dahlgren visade sig från sin bästa sida. Gott och fräscht, trevlig personal, bra vinrekommendationer. Cadierbaren var mycket trevlig och med god mat, lätt tillgänglig från hissar och entré.
Ett fint hotell som lever upp till sitt goda rykte, men bristen handikappanpassning är oacceptabel på ett hotell med så stora ambitioner i övrigt.