Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Boka i förväg
  
översatt av Google
Sätt du kan uppleva Gamla Stan på
från 30,64 US$
Mer information
från 32,94 US$
Mer information
från 19,88 US$
Mer information
från 56,79 US$
Mer information
Omdömen (18 311)
Filtrera omdömen
18 311 resultat
Medlemsbetyg
11 380
5 754
1 032
105
40
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Fler språk
11 380
5 754
1 032
105
40
Läs vad resenärer säger:
Filtrera
Listan uppdateras ...
203208 av 18 311 omdömen
Omdömet skrevs 29 mars 2018 från mobil enhet

Alla månader på året kan man ströva runt i denna underbara del av Stockholm. Jag brukar gå till Djurgården sen ta båten från Gröna Lund till Slussen avsluta med en promenad i Gamla stan. Jag hittar alltid något jag inte sett tidigare. Rekomrnderar varmt en promenad i Gamla stan

Datum för upplevelsen: juni 2017
Tack 262Marar764
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 26 mars 2018 från mobil enhet

Älskar gamla stan! Speciellt alla unika butiker, caféer och restauranger. Något höga priser men det är väl värt när man hittar smultronställen!

Datum för upplevelsen: mars 2018
Tack DianaSvensson
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 25 mars 2018 från mobil enhet

Gick en fantastiskt bra stadsvandring genom gamla stan. Otroligt vilken historia vi fick lära oss. Kan rekommendera våran guide Christer Lövgren.

Datum för upplevelsen: mars 2018
Tack Patrikinsweden_10
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 21 mars 2018

Missa absolut inte Gamla Stan eller Söder med sina mysiga butiker, restauranger och härliga gränder och arkitektur. Stockholm bjuder också på många sköna naturupplevelser!

Datum för upplevelsen: mars 2018
Tack MegS836
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 18 mars 2018 från mobil enhet

Ett besök i Gamla Stan är såklart obligatoriskt när man besöker Stockholm. Att flanera bland de trånga gränderna och titta på de gamla byggnaderna är alltid en fröjd

Datum för upplevelsen: mars 2018
Tack Wado_Urban
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Visa fler omdömen