Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotell i närheten
Omdömen (767)
Filtrera omdömen
767 resultat
Medlemsbetyg
258
362
108
28
11
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Fler språk
258
362
108
28
11
Läs vad resenärer säger:
Filtrera
Listan uppdateras ...
611 av 767 omdömen
Omdömet skrevs 27 mars 2018

  • Bodde här: mars 2018, reste som ett par
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med Scandic Hotels
Detta är ett subjektivt omdöme som skrivits av en enskild resenär och inte av TripAdvisor LLC eller dess partner.
ScandicHotels, Kundansvarig på Scandic Gamla Stan, svarade på det här omdömetSvarade 28 mars 2018

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC eller dess samarbetspartners.
Omdömet skrevs 25 mars 2018 från mobil enhet

Pittoreskt hotell med mycket sköna sängar. Ligger nära T-banan och inte vid de mest hektiska turiststråken, men med närhet till både turistfällor och guldkorn.
Bra frukost i liten intim matsal, snabb utcheckning och fräsch dusch.

Bodde här: mars 2018, reste som ett par
Tack FredrikHjortsberg
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
ScandicHotels, Kundansvarig på Scandic Gamla Stan, svarade på det här omdömetSvarade 28 mars 2018

Hej FredrikHjortsberg,

Tack för din trevliga recension, fantastiskt roligt och höra att du gillar läget av vårt hotell och att frukosten föll dig i smaken.
Du är varmt välkommen åter!

Maria Nyström, Scandic Gamla Stan

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 12 mars 2018

Ett lite charmigt hotell. Jättebra frukost. Rummet som vi hade var på 4:e våningen, lugnt o skönt med ett lite rum i anslutning till sovrummet för TV tittande. Saknade dock en bar. Personalen var trevliga och tillmötesgående. Som vanligt med Scandics lösning för wi-fi så strular den och har låg bandbredd

  • Bodde här: mars 2018, reste som ett par
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med Scandic Hotels
Tack asg29
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
ScandicHotels, Kundansvarig på Scandic Gamla Stan, svarade på det här omdömetSvarade 20 mars 2018

Hej asg29,

tack för att du har tagit dig tid och skriva en recension om oss.
Vad roligt och höra att du gillade både rummet, frukosten och personalbemötandet.
Vårt Wi-fi strular ibland men det brukar räcka med om man gör en refresh på sidan eller loggar in på nytt.
Hoppas detta inte var till allt för mycket besvär för er och att vi får ha er som gäst hos oss snart igen.

Välkommen åter, med vänlig hälsning,

Maria Nyström, Scandic Gámla Stan

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 17 februari 2018

Bra läge . Rummet låg ut mot gatan och det hördes inget utifrån. Ett litet mysigt rum. Frukosten var kanon god , äggröran var den bästa jag har ätit.
Finns takterrass mysig att gå ut o sätta sig där på kvällen.

Bodde här: augusti 2017
Tack Surri A
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
ScandicHotels, Kundansvarig på Scandic Gamla Stan, svarade på det här omdömetSvarade 20 mars 2018

Hej Surri A,

tack för din fantastiskt trevliga recension.
Det låter som om du har haft en toppen vistelse hos oss och det är precis så här vi vill att våra gäster ska känna.
Hoppas vi får ha dig som gäst hos oss snart igen.

Varmt välkommen åter!

Maria Nyström, Scandic Gamla Stan

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 6 februari 2018

Vi var på besök från uppsala till gamla stan på en födelsedagsfest och övernattade här jag och frugan. Vi brukar inte ha dåliga erfaranheter av scandic och även denna kväll var trevlig. Fräscha toaletter och fräscha rum, rökfritt som vanligt, och en bra och fräsch frukost.

  • Bodde här: februari 2018, reste med familjen
    • Läge
    • Renlighet
    • Service
Tack antonyfrancolatvi
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
ScandicHotels, Kundansvarig på Scandic Gamla Stan, svarade på det här omdömetSvarade 22 mars 2018

Hej antonyfrancolatvi,

Tack för din fantastiska recension om oss. Jag hoppas ni hade ett fantastiskt födelsedagsfirande och att vi får ha er som
gäst hos oss snart igen.

Vart välkomna åter!

Maria Nyström, Scandic Gamla Stan

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Visa fler omdömen