Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotell i närheten
Omdömen (2 602)
Filtrera omdömen
2 602 resultat
Medlemsbetyg
820
926
544
204
108
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Fler språk
820
926
544
204
108
Läs vad resenärer säger:
Filtrera
Listan uppdateras ...
2530 av 2 602 omdömen
Omdömet skrevs 16 september 2018

Hotellet ligger nära restauranger, tåg o buss. Tråkigt att de inte serverar frukost, man får köpa frukostpåse. Mycket bra med sen utveckling på söndagar. Vi hade ett litet rum, men det fanns allt vi behövde. Bra sängar.

Datum för vistelsen: augusti 2018
  • Restyp: Reste som ett par
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med NordicChoiceHotels.com
Tack helenv693
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 11 september 2018 från mobil enhet

Bra läge, perfekt när man handlat eller gjort besök att gå tillbaka och vila eller lägga från sig saker. Underbart mysig Barception, trevligaste entrén jag upplevt. Mycket trevlig personal. Rummen är små men fyller sin funktion. Rekommenderas varmt. Att frukost inte ingår är inte något bekymmer för mig. Köp något lätt där eller gå ut och ät en frukost.

Datum för vistelsen: september 2018
Restyp: Reste som ett par
Tack fhollsten
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 10 september 2018

Hotellet är oerhört centralt och enkelt att hitta till, perfekt om man vill ha ett billigt och enkelt boende i centrala StockholmRummen är ganska små men fyller sin funktion om man är bekväm med small komfort.Tyvärr har hotellet valt att ta bort frukostbuffen vilket drar ner mitt omdöme då det är en stor del av själva resan att få sitta och njuta av frukost.

Datum för vistelsen: september 2018
  • Restyp: Reste i arbetet
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med NordicChoiceHotels.com
Tack helena572018
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 5 september 2018

Ett fint och fräscht rum, nära Centralen, som var perfekt för att bara sova innan möte dagen efter. Det ingår ju ingen frukost på hotellet, men eftersom jag skulle på konferens fick vi ju fika där på morgonen.

Datum för vistelsen: september 2018
  • Restyp: Reste i arbetet
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med NordicChoiceHotels.com
Tack mariann258
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 4 september 2018

Bra läge vid cityterminalen. Trevlig service inriktad personal. En aning små rum men det funkade. Tyvärr var sängen utsliten men rent o fräscht på rummet .Gick inte att reglera värmen på rummet så vi var tvungna att ha fönstret öppet o det är ingen höjdare i storstan. Grannarna hade fest o mycket trafikljus.

Datum för vistelsen: september 2018
  • Restyp: Reste som ett par
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med NordicChoiceHotels.com
1  Tack ppette596963
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Visa fler omdömen