Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotell i närheten
Radisson Blu Royal Viking Hotel, Stockholm(Stockholm)(Mycket prisvärt!)
140 US$
Expedia.com
Se erbjudande
  • Kostnadsfritt wifi
  • Pool
Clarion Collection Hotel Wellington(Stockholm)(Mycket prisvärt!)
259 US$
164 US$
Expedia.com
Se erbjudande
Certificate of Excellence
  • Kostnadsfritt wifi
  • Frukost ingår
Clarion Hotel Stockholm(Stockholm)(Mycket prisvärt!)
164 US$
147 US$
Expedia.com
Se erbjudande
Certificate of Excellence
  • Kostnadsfritt wifi
  • Frukost ingår
Rabattmeddelande! 12 % lägre än genomsnittspriset

Priset du har hittat är 12 % lägre än det här hotellets genomsnittspris på 167 US$/natt.

Vi analyserar priser över en 60-dagarsperiod och jämför ditt val med genomsnittspriset på liknande vistelser för att säkerställa att du får bästa möjliga erbjudande.

Berns Hotel(Stockholm)
189 US$
177 US$
Berns Hotel
Se erbjudande
Certificate of Excellence
  • Kostnadsfritt wifi
  • Restaurang
Nordic Light Hotel(Stockholm)(Mycket prisvärt!)
206 US$
176 US$
Preferred Hotels
Se erbjudande
Certificate of Excellence
  • Kostnadsfritt wifi
  • Frukost ingår
Hotel Birger Jarl(Stockholm)(Mycket prisvärt!)
147 US$
81 US$
Hotel Birger Jarl
Se erbjudande
  • Kostnadsfritt wifi
  • Restaurang
Rabattmeddelande! 15 % lägre än genomsnittspriset

Priset du har hittat är 15 % lägre än det här hotellets genomsnittspris på 95 US$/natt.

Vi analyserar priser över en 60-dagarsperiod och jämför ditt val med genomsnittspriset på liknande vistelser för att säkerställa att du får bästa möjliga erbjudande.

Hotel C Stockholm(Stockholm)(Mycket prisvärt!)
285 US$
151 US$
Booking.com
Se erbjudande
Certificate of Excellence
  • Kostnadsfritt wifi
  • Frukost ingår
Clarion Collection Tapto(Stockholm)(Mycket prisvärt!)
161 US$
154 US$
Expedia.com
Se erbjudande
Certificate of Excellence
  • Kostnadsfritt wifi
  • Frukost ingår
Comfort Hotel Xpress Stockholm Central(Stockholm)(Mycket prisvärt!)
98 US$
93 US$
Expedia.com
Se erbjudande
  • Kostnadsfritt wifi
  • Frukost ingår
Grand Hotel(Stockholm)
427 US$
Orbitz.com
Se erbjudande
Certificate of Excellence
  • Kostnadsfritt wifi
  • Pool
Omdömen (2 100)
Filtrera omdömen
2 100 resultat
Medlemsbetyg
760
773
354
127
86
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Fler språk
760
773
354
127
86
Läs vad resenärer säger:
Filtrera
Listan uppdateras ...
7984 av 2 100 omdömen
Omdömet skrevs 31 mars 2018 från mobil enhet

Jag förstår inte varför man snålat in på gardintyg så att det lyser in grönt ljus på natten. Gardinskenan går längre men som ni kan se på bilden så täcker inte tyget fönstret. Borde vara enkelt och billigt att fixa. Synd, för annars var det ett bra hotell!

Bodde här: mars 2018, reste i arbetet
Tack challisen
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Martin B, Manager på Quality Hotel Globe, svarade på det här omdömetSvarade 3 april 2018

Hej

Tack för att ni har återkopplat med oss. Det var tråkigt att läsa att ni blivit störda av ljus på natten. Om ni återkommer till oss maila till mig på martin.blix@choice.se så ska jag se till att ni får ett rum där det blir riktigt mörkt.
Ha en riktigt fin vecka
Varma Hälsningar
Martin Blix
Marketing Manager

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 26 mars 2018

Quality hotell vid Globen känns som ett ställe dit man tar landsortsbefolkningen som inte vet bättre, eller som vill ha nära till Globen eller Hovet. Det är inget för vanliga affärsresenärer. Välj heller något annat.

  • Bodde här: mars 2018, reste i arbetet
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med NordicChoiceHotels.com
Tack mazeson
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Martin B, Chef på Quality Hotel Globe, svarade på det här omdömetSvarade 28 mars 2018

Hej

Tack för att ni återkopplat. Vill verkligen ursäkta för att ni känt er så besvikna på er vistelse på hotellet. Vore toppen om vi fick lite mer utförlig feedback. Maila gärna vår Operations Manager Anders på anders.johanssson@choice.se och berätta.
Ha en riktigt fin Påsk!
Varma Hälsningar
Martin Blix
Marketing Manager

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 25 mars 2018

Professionellt, trevligt, tillmötesgående - hjälpte till så att konferensen blev mycket lyckad! Tack för all hjälp från början till slut. God mat, bra frukost, fina lokaler. Personalen gav det där lilla extra och teknik m.m. fungerade mycket bra. Dessutom bra gym!

  • Bodde här: mars 2018, reste i arbetet
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med NordicChoiceHotels.com
Tack lindaadler
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Martin B, Chef på Quality Hotel Globe, svarade på det här omdömetSvarade 28 mars 2018

Hej

Tack för att ni återkopplat med oss. Vad kul att läsa att ni fått bra service och en lyckad konferens. Viktigt för oss att personalen gör det lilla extra. även kul att läsa att ni uppskattade gymmet då vi uppgraderat det nyligen.
Ha en riktigt fin Påsk!
Varma hälsningar
Martin Blix
Marketing Manager

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 21 mars 2018

Hyfsat läge, lätt att ta sig in till city med tunnelbanan. Bra service i receptionen. Mindre bra i baren, mer intressant prata med varandra. Lite tråkigt rum kan behöva förnyas. Välstädat. Mycket bra frukost.

  • Bodde här: mars 2018, reste med familjen
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Service
Tack 654matsa
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Martin B, Chef på Quality Hotel Globe, svarade på det här omdömetSvarade 28 mars 2018

Hej

Tack för att ni återkopplat med feedback. Blir glad att läsa att ni överlag varit nöjd med er vistelse och att frukosten varit så toppen. Inte kul att läsa om barpersonalen det ska jag ta upp med vår Bar och Restaurangchef. Nu ser jag inte vilken kategori av rum ni har bott i men vill informera om att vi ska renovera ett flertal rum under 2018.
Varmt välkommen tillbaka och ha en riktigt fin påsk!
Bästa hälsningar
Martin Blix
Marketing Manager

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 21 mars 2018

enkelt ett suveränt hotell, personalen är supertrevliga och hjälpsamma, rummen håller mycket god standard, och sängarna var mycket bra. Bott här regelbundet sen december 2017 och återkommer månad efter månad. Rekommenderas varmt!

  • Bodde här: mars 2018, reste i arbetet
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med NordicChoiceHotels.com
3  Tack PeterWick2018
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Martin B, Chef på Quality Hotel Globe, svarade på det här omdömetSvarade 28 mars 2018

Hej

Vad kul att läsa och vad glada vi blir att du återkopplat. Vi är stolta att få vara ett "home away from home" för dig.
Ha en riktigt härlig påsk!
Varma hälsningar
Martin Blix
Marketing Manager

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Visa fler omdömen