Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Ett nytt sätt att uppleva Stockholm”

Stockholm Adventures
Boka i förväg
Mer information
44,47 US$*
och över
Stockholm Bike Tour
Certificate of Excellence
Praktisk information: Mat finns att köpa, Aktiviteter för större barn
Information om sevärdheten
Praktisk information: Mat finns att köpa, Aktiviteter för större barn
Omdömet skrevs 27 juni 2018

Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdömeOmdömen (241)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk
  • Fler språk
Filtrera

26 av 241 omdömen

Omdömet skrevs 14 maj 2018

Gav bort presentkort på en upplevelse med Stockholm Adventures till mina vänner, presenten blev mkt uppskattad eftersom de kunde välja på flera olika aktivitet , de valde Segway och eftersom sällskapet var både yngre och äldre personer så hade alla en jätte lyckad tur. Stockholm visade upp sig i bästa solskensdräkt och turen var mkt lyckad. Proffsigt och bra bemötande på kontoret med roliga och intressant information om Stockholm. Rekommenderas!☀️

Tack Karina M
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
StockholmICEguide, Receptionschef på Stockholm Adventures, svarade på det här omdömetSvarade 15 maj 2018
Google-översättning

We're thrilled you enjoyed touring with us! We hope to see you all again :)

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 10 april 2018

Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
StockholmICEguide, Front Office Manager på Stockholm Adventures, svarade på det här omdömetSvarade 11 april 2018
Google-översättning

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 6 augusti 2017

Jättefint att cykla från Stockholms Stadshus längs Strandvägen ut till kungliga nationalparken Djurgården. Med el-cykel enkelt och snabbt.
Bra och trevlig service av personalen (Heather Bryant?) på Stockholm Adventures!

Tack Mikael F
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
StockholmICEguide, Receptionschef på Stockholm Adventures, svarade på det här omdömetSvarade 8 augusti 2017
Google-översättning

We're pleased to hear you enjoyed our bike tour in our beautiful city! Thank you also for your kind words about the 'behind the scenes' staff, they're much appreciated :)

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Läs fler omdömen
Omdömet skrevs 16 juli 2016 från mobil enhet

Kul segwaytur genom vår vackra huvudstad! Rekommenderar verkligen Sthlm Adventures, superbra service, trevligt bemötande och riktigt sköna guider!!!

Tack StinaRD
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
StockholmICEguide, Kundansvarig på Stockholm Adventures, svarade på det här omdömetSvarade 22 juli 2016
Google-översättning

So happy to hear you had a good time. Segways are really a great way to take in the city!
We hope to see you again someday, and until then, enjoy the rest of summer!!!

Kind regards,
Tracy

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.

Resenärer som tittade på Stockholm Adventures tittade också på

Stockholm, Stockholms län
Stockholm, Stockholms län
 
Stockholm, Stockholms län
Stockholm, Stockholms län
 

Besökt Stockholm Adventures? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ägare: Vad är din syn på saken?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt