Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Jättekul med Segway!”

Stockholm Adventures
Boka i förväg
Mer information
135,31 US$*
och över
Vildmarkssafari i solnedgången från Stockholm
Certificate of Excellence
Praktisk information: Aktiviteter för större barn, Mat finns att köpa
Information om sevärdheten
Praktisk information: Aktiviteter för större barn, Mat finns att köpa
Omdömet skrevs 10 april 2018

Datum för upplevelsen: mars 2018
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
StockholmICEguide, Front Office Manager på Stockholm Adventures, svarade på det här omdömetSvarade 11 april 2018
Google-översättning

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdömeOmdömen (243)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk
  • Fler språk
Filtrera

48 av 243 omdömen

Omdömet skrevs 6 augusti 2017

Jättefint att cykla från Stockholms Stadshus längs Strandvägen ut till kungliga nationalparken Djurgården. Med el-cykel enkelt och snabbt.
Bra och trevlig service av personalen (Heather Bryant?) på Stockholm Adventures!

Datum för upplevelsen: augusti 2017
Tack Mikael F
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
StockholmICEguide, Receptionschef på Stockholm Adventures, svarade på det här omdömetSvarade 8 augusti 2017
Google-översättning

We're pleased to hear you enjoyed our bike tour in our beautiful city! Thank you also for your kind words about the 'behind the scenes' staff, they're much appreciated :)

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 16 juli 2016 från mobil enhet

Kul segwaytur genom vår vackra huvudstad! Rekommenderar verkligen Sthlm Adventures, superbra service, trevligt bemötande och riktigt sköna guider!!!

Datum för upplevelsen: juli 2016
Tack StinaRD
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
StockholmICEguide, Kundansvarig på Stockholm Adventures, svarade på det här omdömetSvarade 22 juli 2016
Google-översättning

So happy to hear you had a good time. Segways are really a great way to take in the city!
We hope to see you again someday, and until then, enjoy the rest of summer!!!

Kind regards,
Tracy

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 10 augusti 2014

Fantastisk dagstur i kajak genom skärgården runt Runmarö. Såg örnar och andra fåglar och upplevde naturen på ett sätt som är svårslaget - glida fram över vattnet i en kajak mellan öarna! Jättegod lunch och tid för ett bad. Kunnig och skicklig guide som anpassade paddlingen så att alla kunde hänga med och med massor av information om vad vi såg under dagen. Första gången jag paddlade kajak men det var absolut inga problem, klara instruktioner och hjälp att komma igång sen gick det som en dans. Rekommenderar verkligen detta som ett sätt att se Stockholms skärgård och natur och vi kommer definitivt att göra detta fler gånger.

Datum för upplevelsen: augusti 2014
Tack Johnny J
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Läs fler omdömen
Omdömet skrevs 12 augusti 2013

En helt fantastisk 5 dagars kajaktur med vår skickliga, kunniga och engagerade guide Morgan. Underbar naturupplevelse, och härlig paddling, och jättegod mat. Fick lära mig mycket om paddlingsteknik, djur och natur och om öarna vi besökte. Och vi hade jätteroligt! Kan verkligen rekommendera detta till alla som gillar utmaning och naturupplevelser!

Datum för upplevelsen: augusti 2013
Tack vickan2013
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
StockholmICEguide, Ägare på Stockholm Adventures, svarade på det här omdömetSvarade 26 februari 2016

Tack

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.

Resenärer som tittade på Stockholm Adventures tittade också på

Stockholm, Stockholms län
Stockholm, Stockholms län
 
Stockholm, Stockholms län
Stockholm, Stockholms län
 

Besökt Stockholm Adventures? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ägare: Vad är din syn på saken?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt