Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Världsklass!”
Omdöme om Liberdade

Liberdade
Rankad som nr 462 av 3 382 Restauranger i Stockholm
Prisklass: 6 US$ - 60 US$
Område: Södermalm Område
Restauranginformation
Område: Södermalm Område
Omdömet skrevs för 4 veckor sedan

Outstanding restaurang både gällande service och mat. Vi blev supernöjda med allt från drinkar, förrätter, varmrätt och efterrätt! Kommer definitivt att rekommendera detta ställe till alla som vill ha högklassig service och mat!

Datum för besöket: maj 2021
    • Standard
    • Service
    • Mat
Tack ezzyex
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdöme.Omdömen (32)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk

15 av 32 omdömen

Omdömet skrevs 27 mars 2021 från mobil enhet

Första gången på Liberdade efter rekommendation som höll vad den lovade. Härlig miljö, fin service och rolig mat. Vi åt 10 rättersmenyn och blev hela tiden överraskade av vacker presentation, trevlig service och god mat med överraskande smakkombinationer. Hoppas den här restaurangen överlever pandemin så fler får möjlighet att komma hit.

Datum för besöket: mars 2021
Tack Wander424957
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 14 februari 2021 från mobil enhet

Troligen bäst på Södermalm och en av de bästa i Stockholm. Underbar och påhittig fusion där man inte tar några genvägar. Mycket genomtänkt men ändå lustfyllt och experimentellt. Japansk Brasiliansk Svensk.
Galet bra service, och särskilt ”Björn” sticker ut som väldigt kunnig och intresserad av att just vi som gäster uppskattade besöket! En eloge!

Datum för besöket: februari 2021
Tack Jayjayinsweden
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 29 november 2020 från mobil enhet

Just ni bäst på söder och en av Stockholms bästa restauranger.
Varm, doftande handduk fås vid ankomst och sedan kommer mat, vin och alkoholfritt i strid ström om man låter köket välja i "all in"
Saké, årgångs bubbel från England och mycket mer.
Gå dit och njut!

Datum för besöket: november 2020
Tack Travel604071
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 15 november 2020 från mobil enhet

Äntligen ett ställe med stil och klass på Söder! Tammefan en av de bättre upplevelser jag haft. Rolig fusion. Var där med en vän och körde plockepinn på förrätter. Wagyu, ostron, tempura och levern var magiskt goda, rekommenderas varmt. Ser fram emot att prova varmrätter :)

Datum för besöket: november 2020
Tack jhermander
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.

Resenärer som tittade på Liberdade tittade också på

Stockholm, Stockholms län
Stockholm, Stockholms län
 
Stockholm, Stockholms län
Stockholm, Stockholms län
 

Besökt Liberdade? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ägare: Vad är din syn på saken?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt