De lägsta priserna för din vistelse
Lås de lägsta priserna från de här webbplatserna
Booking.com
Agoda.com172 US$
StayForLong
eDreams172 US$
Visa alla 13 erbjudanden
Så här påverkas ordningen av visade priser av betalningar som görs till oss. Rumstyperna kan variera.
Priserna tillhandahålls av våra partner och återspeglar rumspriser per natt, inklusive alla skatter och avgifter som våra partner känner till. Mer information finns hos våra partner.
Omdömet skrevs 19 augusti 2023

Fantastisk frukost! Vällagd frukostbuffe med härligt och unikt utbud. Missa inte efterrätten och särskilt plättarna :) frukosten har trevlig och hjälpsam personal. Fina lokaler och trivsam stämning. Rekommenderas varmt!

Datum för vistelsen: augusti 2023
Tack Elin L
Tessa McCabe, Gästservice/reception på Hotel Frantz, svarade på det här omdömetSvarade 31 augusti 2023

Hej!
Vad kul att höra att ni haft det bra här hos oss och särskilt att ni fick bra med efterrätt på frukosten!
Ni är varmt välkomna tillbaka igen nästa gång ni är sugna på våra härliga frukost.
Ha en fin kväll!

Omdömet skrevs 10 augusti 2023 från mobil enhet

Väldigt mysigt hotell precis vid Slussen, bodde två nätter med två vuxna och tre barn. Första rummet vi fick funkade inte AC:n (rummet var stekhett)på men vi fick ett likvärdigt rum med fungerande AC..

Frukosten väldigt fin, för den som gillar sötsaker finns hur mycket som helst…och det kändes hembakat..
Apelsinjuicen supergod.
Äggröran som på många hotell, inte bra…kändes vattnig och kan inte vara gjord på rätt sätt..lite synd då baconet var superfint…

Personalen i receptionen överlag trevliga, två stycken väldigt servicemedvetna…en person kanske hade en dålig dag..får man en dryck från baren som man inte alls gillar så bör man som personal erbjuda något annat till reducerat pris/kostnadsfritt….

På det hela taget ett bra hotell dock inte det billigaste, vi betalade 3700 per natt men rummet var bra, sköna sängar och sängkläder…och mycket bra läge.

Rumstips: Hotellet erbjuder parkering men den är väldigt trång så har man stor bil bör man försöka hitta något annat…
Datum för vistelsen: augusti 2023
Tack Martin L

Hej Martin!
Tack för att ni valde att bo här på Frantz, vi är så glada att ni är nöjda med er vistelse. Det är fint att få se vilka saker som ni tyckte lite extra om här och vi ber om ursäkt att servicen i baren inte var riktigt på topp.
Vi hoppas att få välkomna er tillbaka hit snart igen!

Omdömet skrevs 28 juli 2023 från mobil enhet

Mycket bekväm säng. Inte mycket extrautrymme, men smart planerat så det fungerar bra.

Trevlig personal i alla funktioner.

Detta var ett hotell i vår smak och vi kommer att komma tillbaka :-)

Rumstips: Tänk gärna på att det är ett gammalt hus och mycket trappor. Kan finnas hiss för rörelsehindrade, men kolla det innan bokning.
Datum för vistelsen: juli 2023
Tack Kax2
Tessa McCabe, Gästservice/reception på Hotel Frantz, svarade på det här omdömetSvarade 1 augusti 2023

Hejsan!
Tack vad kul att höra om er härliga vistelse, tyvärr har vi ingen hiss här i huset då det är K-märkt och vi inte får lova att bygga detta. Men vi hjälper självklart till att ordna rum på låg våning och bära väskor för de som önskar.
Varmt välkommen tillbaka snart igen!

Omdömet skrevs 16 juni 2023

Litet men supercharmigt rum! God mat och fantastiskt trevlig personal!!
Personlig liten pärla till boutiquehotel centralt på Södermalm nära Slussen och T-bana. Butiker och restauranger alldeles runt hörnet!

Datum för vistelsen: juni 2023
Tack Jan G
Tessa McCabe, Gästservice/reception på Hotel Frantz, svarade på det här omdömetSvarade 21 juni 2023

Hej!
Tack, vad kul att ni är nöjda med både rummet, maten och oss i personalen såklart!
Vi hoppas att få välkomna er tillbaka till denna boutique-pärla snart igen!

Omdömet skrevs 31 maj 2023

Sov verkligen gott! Lagom temperatur i rummet med skön säng. Underbar frukost - tårta! Kan verkligen rekommendera en natt här, hotellet ligger mycket nära Slussen så kommer man med tunnelbana är det i princip ingen marknivåskillnad.

Datum för vistelsen: maj 2023
Restyp: Reste i arbetet
Omdömen sammanställs i samarbete med det här hotellet
Tack brittmarieapersson
Tessa McCabe, Gästservice/reception på Hotel Frantz, svarade på det här omdömetSvarade 6 juni 2023

Hej Britt-Marie,

Vad kul att höra, men en god natts sömn och härlig frukost så kommer man långt! Vi är så glada att höra vad du tyckte lite extra väl om här på Frantz. Vi hoppas att få välkomna er tillbaka snart igen!