Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
3 personer tittar på det här hotellet
Lås de lägsta priserna från de här webbplatserna
Expedia.com165 US$
Hotels.com165 US$
Priceline165 US$
Orbitz.com165 US$
eDreams165 US$
Hurb171 US$
Visa alla 17 erbjudanden
Priserna tillhandahålls av våra partner och återspeglar rumspriser per natt, inklusive alla skatter och avgifter som våra partner känner till. Mer information finns hos våra partner.
Så här påverkas ordningen av visade priser av betalningar som görs till oss. Rumstyperna kan variera.
Så här påverkas ordningen av visade priser av betalningar som görs till oss. Rumstyperna kan variera.
Hotell i närheten
Omdömen (364)
Filtrera omdömen
364 resultat
Medlemsbetyg
346
8
6
2
2
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Fler språk
Medlemsbetyg
346
8
6
2
2
Läs vad resenärer säger:
Valda filter
Filtrera
Listan uppdateras ...
2227 av 364 omdömen
Omdömet skrevs 22 augusti 2021

Superbra hotell, kanonläge, mycket trevlig personal. Rummet var jättefint, skön säng och härliga kuddar. Badrummet så fint. Frukosten var otroligt bra, allt fanns både söt och salt, rent och snyggt. Personalen på frukosten var jättetrevliga. Vi är mycket nöjda, kan rekommendera detta boende till alla.

Datum för vistelsen: augusti 2021
  • Restyp: Reste med vänner
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med Best Western
2  Tack susantell1966
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 22 augusti 2021

Bästa hotellet i år - vi kommer att återkomma och rekommendera er till våra vänner och bekanta
Underbar middag, säng och frukost- Tack för er trevliga atmosfär och personal - kändes nästan som hemma
Lugnt och skönt

Datum för vistelsen: augusti 2021
  • Restyp: Reste som ett par
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med Best Western
3  Tack claesnorrgard
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 22 augusti 2021 från mobil enhet

Mysiga rum, rent och fräscht, jätte fin service och en fantastisk hotellfrukost utöver det vanliga! Ovan gjorde hemestern i stan för mig och mIn som till ett jätte lyckat dygn. Centralt läge nära tunnelbana, restauranger och affärer.

Datum för vistelsen: augusti 2021
Restyp: Reste med familjen
3  Tack carinah905
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 19 augusti 2021 från mobil enhet

Ett mycket mysigt hotell som ligger väldigt nära fina barer på södermalm och i princip vägg i vägg med tunnelbanan. Mycket lätt att ta sig till och från. Samt med väldigt bra frukost på morgonen. Personalen var mån om sina gäster, vi fick checka in tidigare än överenskommet. Fräscht och vackra rum.

Datum för vistelsen: augusti 2021
Restyp: Reste med vänner
2  Tack mackelito
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 19 augusti 2021

Om sanningen ska fram har vi dragit oss länge för att lämna ett omdöme om hotell Frantz för att det känns som att vi avslöjar vårt egna lilla paradis då. Kanske man kunde skriva att hotellet är fruktansvärt dåligt? Att personalen är otrevlig? Att frukosten är usel och skral? Bara för att få ha stället för sig själv! Nej, ärlighet varar längst och hotell Frantz är värt att upptäckas. Så var börjar man? Efter att ha bott flera gånger på hotell Frantz, firat vår bröllopsdag här, ätit sporadiska frukostar här, blivit tjenis med personalen och inspirerats av deras inredning kan vi konstatera att det inte finns någonting negativt att anmärka på med hotell Frantz. Allt är hundraprocentigt bra här. Tyvärr. För folk lär vallfärda hit.

Datum för vistelsen: augusti 2021
Restyp: Reste som ett par
4  Tack henrikhN9915JP
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Visa fler omdömen