Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
3 personer tittar på det här hotellet
Lås de lägsta priserna från de här webbplatserna
Expedia.com143 US$
Hotels.com143 US$
Orbitz.com143 US$
FindHotel143 US$
CheapTickets143 US$
eDreams143 US$
Visa alla 16 erbjudanden
Priserna tillhandahålls av våra partner och återspeglar rumspriser per natt, inklusive alla skatter och avgifter som våra partner känner till. Mer information finns hos våra partner.
Så här påverkas ordningen av visade priser av betalningar som görs till oss. Rumstyperna kan variera.
Så här påverkas ordningen av visade priser av betalningar som görs till oss. Rumstyperna kan variera.
Hotell i närheten
Omdömen (302)
Filtrera omdömen
302 resultat
Medlemsbetyg
291
3
4
2
2
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Fler språk
Medlemsbetyg
291
3
4
2
2
Läs vad resenärer säger:
Valda filter
Filtrera
Listan uppdateras ...
2530 av 302 omdömen
Omdömet skrevs 13 juni 2021 från mobil enhet

Vi var på Hotel Frantz för första gången i helgen, och vi kunde inte varit mer nöjda. Det var så otroligt fint överallt, vackert rum fick vi och så skön säng. Maten var fantastisk trots att jag inte kan äta allt så fixade kockarna den mest otroliga smakupplevelsen. Och SERVICEN wow speciellt Alex som gjorde vår vistelse ännu trevligare vilket bemötande. Sist men verkligen inte minst FRUKOSTEN en frukost ut över det vanliga allt var så gott med så många olika alternativ bästa hotellfrukosten vi ätit. Vi kommer garanterat tillbaka och rekommenderar gärna Hotel Frantz till alla vi känner. Tack för denna gång!
/Nicolina

Datum för vistelsen: juni 2021
Restyp: Reste som ett par
1  Tack nicolinae329
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 10 juni 2021

Andra gången jag bor här och det är kanon.

Fina rum, kanon bra med möjlighet att streama från dator/telefon till TV’n.

Mycket bra frukostbuffé & trevlig personal!

Tack för denna gång vi ses igen!

Klas C

Datum för vistelsen: juni 2021
Restyp: Reste i arbetet
Tack 969klasc
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 7 juni 2021

Väldigt trevligt bemötande. Fina rum, sköna sängar. Maten i restaurangen var väldigt bra och frukosten var den bästa hotellfrukosten jag ätit! Personalen under frukosten var SÅ serviceminded och allt var rent och fräscht. Kommer definitivt tillbaka!

Datum för vistelsen: juni 2021
  • Restyp: Reste med vänner
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med Best Western
Tack lindaritheim
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 6 juni 2021 från mobil enhet

Fantastiskt hotell med fantastisk personal. Rent och fräscht. Jättebra frukost, inte det största utbudet men alldeles lagom och allt höll en hög kvalité. Vi hade rum in mot innergården och det var tyst och lugnt. Dock ingen hiss men fick jättebra hjälpa av personalen med barnvagnen.

Rumstips: Ingen hiss så planera för det
Datum för vistelsen: juni 2021
Restyp: Reste med familjen
Tack Martin O
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 30 maj 2021

Ett hotell som blir ditt 2:a hem, du känner dig välkommen hem och faller pladask för maten, servicen, rummet, restaurangen, frukosten, ja allt är 10 av 10. Bor minst 30-40 nätter om året på hotell. Frantz ligger topp 3 av alla hotell jag besökt

Datum för vistelsen: maj 2021
  • Restyp: Reste som ett par
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med Best Western
1  Tack mpwallenius
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Visa fler omdömen