Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
4 personer tittar på det här hotellet
Lås de lägsta priserna från de här webbplatserna
Expedia.com142 US$
Hotels.com142 US$
Orbitz.com142 US$
CheapTickets142 US$
eDreams142 US$
Travelocity142 US$
Visa alla 15 erbjudanden
Priserna tillhandahålls av våra partner och återspeglar rumspriser per natt, inklusive alla skatter och avgifter som våra partner känner till. Mer information finns hos våra partner.
Så här påverkas ordningen av visade priser av betalningar som görs till oss. Rumstyperna kan variera.
Så här påverkas ordningen av visade priser av betalningar som görs till oss. Rumstyperna kan variera.
Hotell i närheten
Omdömen (292)
Filtrera omdömen
294 resultat
Medlemsbetyg
283
3
4
2
2
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Fler språk
Medlemsbetyg
283
3
4
2
2
Läs vad resenärer säger:
Valda filter
Filtrera
Listan uppdateras ...
3540 av 294 omdömen
Omdömet skrevs 13 april 2021

Bodde en natt med min sambo. Vi var överväldigade av hur fina rummen var, fräscht badrum med bra produkter, och framförallt den bästa hotellfrukosten vi någonsin haft. Låter kanske överdrivet, men Hotel Frantz lever verkligen upp till priset, läget, och de goda rykte de har fått. Boka!

Datum för vistelsen: april 2021
Restyp: Reste som ett par
Tack L3758DIlauram
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 12 april 2021 från mobil enhet

Därtill, sååå god frukost! Rummet på våning tre var tyst, bra dusch och sköna täcken och kuddar. Fiffiga förvaringslösningar, bra att litet skrivbord fanns. Personalen, både i receptionen och vid frukost var supertrevlig och välkomnande! Frukosten var lyxig med extra plus för gräddtårtan! Vi kommer gärna tillbaka på fler hemestrar!

Datum för vistelsen: april 2021
Restyp: Reste med familjen
Tack KHSWE
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 12 april 2021

Så himla fint! Fräsch frukost, allt var så lyxigt! Rummet var något från det vanliga, känslan var LYX!
Kan varmt rekommendera! Personalen var mycket trevlig och höll hög standard. Man kände sig varmt välkommen och allt gick smidigt trots Corona och restriktioner!

Datum för vistelsen: april 2021
  • Restyp: Reste som ett par
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med Best Western
Tack nellyastrand
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 10 april 2021 från mobil enhet

Vi hade en fantastiskt trevlig vistelse hos Frantz fredag till lördag med middag på fredagen. Mycket fint och mysigt rum, förvisso litet men väldigt charmigt och med flärd. Från incheck till utcheckning har vi mötts av ett mycket fint och varmt bemötande från samtliga i personalen och som pricken över i:et var frukosten på lördag morgon. Väl pandemianpassat med bordsplacering och tidsbokning och frukosten sen. Den bästa hotellfrukost jag någonsin fått. Kan inte annat än VARMT rekommendera en vistelse på hotell Frantz.

Datum för vistelsen: april 2021
Restyp: Reste som ett par
Tack andreaanjou
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 9 april 2021 från mobil enhet

Ett litet kärleksfullt hotell, med en personal som älskar sitt jobb! Rummen är så fina och man känner sig hemma direkt. Frukosten är utöver det vanliga för både stora och små. Vi kommer garanterat tillbaka till den pärla!

Datum för vistelsen: april 2021
Restyp: Reste med familjen
Tack 1414jennieb
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Visa fler omdömen