Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
6 personer tittar på det här hotellet
Booking.com
129 US$
Se erbjudande
Expedia.com
129 US$
Se erbjudande
Agoda.com
113 US$
Se erbjudande
Priceline129 US$
Hotels.com129 US$
ZenHotels.com143 US$
Visa alla 17 erbjudanden
Priserna tillhandahålls av våra partner och återspeglar rumspriser per natt, inklusive alla skatter och avgifter som våra partner känner till. Mer information finns hos våra partner.
Så här påverkas ordningen av visade priser av betalningar som görs till oss. Rumstyperna kan variera.
Så här påverkas ordningen av visade priser av betalningar som görs till oss. Rumstyperna kan variera.
Hotell i närheten
Omdömen (6 618)
Filtrera omdömen
6 618 resultat
Medlemsbetyg
3 851
2 233
378
92
64
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Fler språk
Medlemsbetyg
3 851
2 233
378
92
64
Läs vad resenärer säger:
Valda filter
Filtrera
Listan uppdateras ...
1318 av 6 618 omdömen
Omdömet skrevs för 5 veckor sedan

Ett hotell med perfekt läge för shopping i city och morgonjogg utmed vattnet. Fantastisk utsikt, riktigt bra frukost, lyxigt rum och otroligt trevlig och hjälpsam personal. Vi kommer definitivt tillbaka.

Datum för vistelsen: augusti 2021
  • Restyp: Reste med familjen
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
1  Tack J0sj0n
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 12 augusti 2021

Hotellets läge var mycket bra och personalen var trevliga.saknade balkong/trass där. Parkering för dyr. Frukostbuffén var mycket bra och trevliga personal särskild Elvis med mycket trevlig bemötande och serviceinriktad.

Datum för vistelsen: augusti 2021
  • Restyp: Reste med familjen
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
1  Tack Aladdin031
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 9 augusti 2021

Tack för fint bemötande, så härligt att vi slapp vänta till kl 15 för att få vårt rum. Och stort tack för lånet av paraply. Ovärdeligt denna regniga dag.
Enda som inte fungerade var den lååånga kön till hissarna vid frukosttid. Vi hade gärna tagit trapporna istället, men de var inte tillgängliga.

Datum för vistelsen: augusti 2021
  • Restyp: Reste som ett par
    • Standard
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
1  Tack 996annika
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 9 augusti 2021

Dålig service i hotelets restaruang och bar. Hela kvällen stod en ordningsvakt i full mundering och stirrade på alla gäster som satt i baren, kändes inte så avslappnat. Fick snorkiga svar då jag missat att boka fruktost via booking.com. Personalen tyckte att jag skulle vända mig till dom! Det är väll inte booking.com som driver hotell! Lösningsorientering =0,

Datum för vistelsen: augusti 2021
  • Restyp: Reste med familjen
    • Standard
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
1  Tack G5011IKsamir
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 8 augusti 2021

Alltid lika trevligt att komma tillbaka till detta hotell, som ligger centralt, med gångavstånd till det mesta.
Utmärkt frukost. Luftigt mellan borden. Disk plockas bort kontinuerligt. Rent och snyggt.
Fin service och trevlig personal.

Datum för vistelsen: augusti 2021
  • Restyp: Reste som ett par
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
1  Tack Magdalena_Jonsson
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Visa fler omdömen