Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotell i närheten
Omdömen (5 375)
Filtrera omdömen
5 375 resultat
Medlemsbetyg
3 124
1 850
300
61
40
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Fler språk
3 124
1 850
300
61
40
Läs vad resenärer säger:
Filtrera
Listan uppdateras ...
3136 av 5 375 omdömen
Omdömet skrevs 13 juli 2018 från mobil enhet

Fantastiskt hotell med rena fräscha rum. Bodde på 16 vån med härlig utsikt. Härlig säng.
Supertrevlig personal. Har bara positiva upplevelser av hotellet. Kan rekommenderas och vi kommer absolut tillbaka.

Bodde här: juli 2018, reste som ett par
Tack Kjell A
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
StockholmWaterfront, Receptionist på Radisson Blu Waterfront Hotel, svarade på det här omdömetSvarade 14 juli 2018

Kära Kjell,

Tack så mycket för dina fina kommentarer och tack så mycket för att du valde att bo hos oss och för att du tog dig tiden att betygsätta hotellet online! Vi uppskattar det verkligen!

Vi ser fram emot att få välkomna dig tillbaka igen!

Bästa hälsningar,
Julia Axelsson
Front Desk.

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 9 juli 2018 från mobil enhet

Vi är supernöjda. Personalen var trevlig, rummet var både rymligt och fräscht. Det fanns badkar men jag hann tyvärr inte bada. Sängen var skön och vi sov som stockar. Frukosten var god och det fanns massor att välja på. En riktigt fin vistelse.

Bodde här: juli 2018, reste med familjen
Tack Martina G
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
StockholmWaterfront, Service Manager på Radisson Blu Waterfront Hotel, svarade på det här omdömetSvarade 11 juli 2018

Hej Martina G,

Tack så mycket för att du valde att bo hos oss och tack för att du tog dig tiden att betygsätta hotellet online! Vi uppskattar det verkligen!

Vi ser fram emot att få välkomna dig tillbaka igen!

Bästa hälsningar,
Nora
Receptionen

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 9 juli 2018

Bor nästan alltid på detta hotell när vi är i Stockholm. Läget är perfekt när man kommer med tåg eller buss. Rummen är ljusa och fräscha, allt är rent och fint. Frukosten är utmärkt. Trevlig personal man känner sig sedd. Boendet känns lite lyxigt.

  • Bodde här: juli 2018, reste med vänner
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med Radisson Blu
Tack Magdalena_Jonsson
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
StockholmWaterfront, Service Manager på Radisson Blu Waterfront Hotel, svarade på det här omdömetSvarade 11 juli 2018

Hej Magdalena,

Härligt att höra att du väljer att bo hos oss, vi uppskattar att du tog din tid att skriva såna fantastiska ord om vårt hotell.
Hoppas du kommer tillbaka snart, och tveka inte på att höra av dig till mig direkt på nora.repser@radissonblu.com om jag kan hjälpa dig med framtida bokningar.

Vänliga hälsingar,
Nora

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 9 juli 2018

  • Bodde här: juli 2018, reste som ett par
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med Radisson Blu
Detta är ett subjektivt omdöme som skrivits av en enskild resenär och inte av TripAdvisor LLC eller dess partner.
StockholmWaterfront, Service Manager på Radisson Blu Waterfront Hotel, svarade på det här omdömetSvarade 11 juli 2018

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC eller dess samarbetspartners.
Omdömet skrevs 9 juli 2018

Ligger perfekt om du anländer med tåg mitt i centrala Stockholm men ändå väldigt lugnt läge utan störande trafik. Rummet var rymligt med fin utsikt över Stockholms stadshus. Parkering var dyr men bra service (bilen lämnades till personal som också körde fram den på morgonen.) Frukosten var bra och det mest fanns.

  • Bodde här: juli 2018, reste i arbetet
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med Radisson Blu
Tack cgpet
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
StockholmWaterfront, Service Manager på Radisson Blu Waterfront Hotel, svarade på det här omdömetSvarade 11 juli 2018

Hej cgpet,

Tack så hemskt mycket för din review. Vi uppskattar att du har tagit din tid till att skriva så fina ord om vårt hotell. Kul att höra att du gillade utsikten, från våra Premium rum har du en fantastisk vy över riddarfjärden och stadshuset.

Kom tillbaka snart!

Hälsningar,
Nora

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Visa fler omdömen