Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotell i närheten
Omdömen (1 634)
Filtrera omdömen
1 634 resultat
Medlemsbetyg
868
519
166
57
24
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Fler språk
868
519
166
57
24
Läs vad resenärer säger:
Filtrera
Listan uppdateras ...
49 av 1 634 omdömen
Omdömet skrevs 15 maj 2018 från mobil enhet

Helt okej! Inga överträffade förväntningar direkt.
Blev garanterade incheckning 14 när vi kom 10 men fick först checka in 16. Kändes lite sådär men blev kompenserade med frukost.
Trevligt rum men återigen inget speciellt!

Bodde här: maj 2018, reste i arbetet
Tack snubblaraldrig
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 3 april 2018

Bokade Nobis för en staycation och allt var verkligen super! Jättefint rum med utsikt över Norrmalmstorg, grymt trevlig personal och så nya restaurangen NOI-wow! Vill ge min varmaste rekommendationer och kommer definitivt tillbaka. TACK!

Tips för att välja rum: Välj ett rum mot gatan för lite mer liv & rörelse, eller ett mot innergård för lite lugnare.
  • Bodde här: april 2018, reste som ett par
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Tack jennypeura
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 3 mars 2018

En härlig atmosfär som fångar en direkt, gillar Nobis val av inredning och material. Servicen är enastående utan att vara påträngande den bara finns där hela tiden, man har verkligen lyckats att hitta de små detaljerna. Ett av Stockholm bästa hotel!

Bodde här: februari 2018, reste i arbetet
Tack Niclas1
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Petter G, Receptionschef på Nobis Hotel, svarade på det här omdömetSvarade 24 mars 2018
Google-översättning

Dear Niclas,

Thank you for staying with us and your kind words!

It warms my heart that you appreciated the wonderful atmosphere as well as the furnishings and choice of materials. Your fine words about the service will for sure boost my colleagues with positive energy, in their quest to make our guests stays the best. Thank you.

Warm welcome back, and happy Easter!

Petter G
Front Office Manager

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 27 februari 2018

Ett hotell där all personal lägger lika stor vikt vid gästerna som vid detaljerna. Hotellet var fläckfritt utan att vara kliniskt. Rummen diskreta men ändå ombonade. Arkitekternas arbete hade lyfts fram och det fanns en tanke och funktion bakom varje detalj i rummet. Läget är fantastiskt; mer centralt än så här kan man inte bo. Det enda som var svårt var att lämna hotellet; det är starkt vanebildande. Åker man hit vill man inte ta in på något annat hotell.

Bodde här: februari 2018, reste med familjen
Tack 675ella
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 23 februari 2018 från mobil enhet

Ett av Stockholms i särklass bästa hotell när det kommer till service, läge och utförande i stort. Känslan när man bor på Nobis är något extra och man får valuta för varje krona, priserna är dessutom helt överkomliga.

Bodde här: februari 2018
Tack Markus E
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Visa fler omdömen