Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Paul Svenssons grönsaker levererar alltid ”
Omdöme om Fotografiska

Fotografiska
Boka i förväg
Mer information
72,86 US$*
och över
Stockholm Pass
Rankad som nr 21 av 271 saker att göra i Stockholm
Certificate of Excellence
Mer information om sevärdheten
Information om sevärdheten
Avgift: Ja
Rekommenderad vistelselängd: 2-3 timmar
Ägarbeskrivning: Fotografiska är en internationell mötesplats om och för fotografi. Våra utställningar hör till Stockholms mest omtyckta sevärdheter. Hos oss kan du också lyssna på konserter, äta och dricka gott, gå en fotokurs eller arrangera ett event eller en konferens i en kreativ miljö. Välkommen!
Omdömet skrevs 31 mars 2018 från mobil enhet

Det hållbara Sverige kan Paul verkligen och han kan få alla att äta grönsaker. För han vet hur de ska tillagas.

Våga prova dessa fantastiska grönsaker.

Kaffe är bland stadens bästa ♥️

Datum för upplevelsen: mars 2018
Tack amandar442
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdömeOmdömen (5 676)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk
  • Fler språk
Filtrera

102106 av 5 677 omdömen

Omdömet skrevs 30 mars 2018 från mobil enhet

Ellen von Unwerth var huvudutställningen vid besöket. Särskilt uppskattat av tjugoåringen med spektakulära foton. Min favorit var Zalene Muholi. Rekommenderas! Missa inte caféet och restaurangen som serverar väldigt god mat.

Datum för upplevelsen: februari 2018
Tack Rebecka J
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 24 mars 2018 från mobil enhet

Fotografiska har ständigt spännande utställningar av mycket hög kvalitet. Dessutom finns det ett bra matställe i byggnaden om hungern skulle komma smygande. Byggnaden ligger mycket vackert utmed Stadsgårdshamnen.

Datum för upplevelsen: mars 2018
Tack Siri5
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 23 mars 2018 från mobil enhet

Vi promenerade hit genom Gamla Stan, härliga vyer. 3 olika utställningar där Christians foton med otroliga hattar mm var det vi uppskattade mest. Väldigt mysigt:) Nästa gång stannar vi för att äta. Det såg både trevligt & gott ut:)

Datum för upplevelsen: mars 2018
Tack Sabina_B_700
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Läs fler omdömen
Omdömet skrevs 21 mars 2018

Jag har besökt Fotografiska vid ett ántal tillfällen, och är man intresserad av konst, fotografi eller bara en tänkvärd upplevelse så är det värt att komma hit.
Priset är ändå rimligt, lite mer än en biobiljett.
Utställningen förändra uder året så håll koll, det finns även seminarier och utbildningar. Dessa har jag ännu inte provat.
Denna gång tre separata fotografer, vilka verkligen gav mersmak.
-Christian Tagliavini,Zanele Muholi och Ellen von Unwert

Datum för upplevelsen: mars 2018
Tack cmv_nordahl
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.

Resenärer som tittade på Fotografiska tittade också på

Stockholm, Stockholms län
Stockholm, Stockholms län
 
Stockholm, Stockholms län
Stockholm, Stockholms län
 

Besökt Fotografiska? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ägare: Vad är din syn på saken?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt