Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Första besöket.”
Omdöme om Fotografiska

Fotografiska
Boka i förväg
Mer information
25,35 US$*
och över
Hoppa på/hoppa av-båttur i Stockholm
Mer information
44,37 US$*
och över
Hop-On Hop-Off and ABBA The Museum Combo in Stockholm
Mer information
75,42 US$*
och över
Stockholm Pass
Rankad som nr 7 av 310 saker att göra i Stockholm
Certificate of Excellence
Mer information om sevärdheten
Information om sevärdheten
Avgift: Ja
Rekommenderad vistelselängd: 1-2 timmar
Ägarbeskrivning: Fotografiska är en internationell mötesplats om och för fotografi. Våra utställningar hör till Stockholms mest omtyckta sevärdheter. Hos oss kan du också lyssna på konserter, äta och dricka gott, gå en fotokurs eller arrangera ett event eller en konferens i en kreativ miljö. Välkommen!
Västerås, Sverige
Nivå 4 Skribent
31 omdömen
17 omdömen om sevärdheter
common_n_attraction_reviews_1bd8 5 hjälpsamhetsröster
“Första besöket.”
Omdömet skrevs mars 5 2017

Mysig miljö. Bra bilder. Gott fika. Bra service hos personalen.
Fantastiska vyer från restaurangen. Jättegott fika. Intressanta utställningar. jag kommer definitivt återkomma!

Var där i Mars 2017
Till hjälp?
Tack Annika_E1972
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdöme

4 433 omdömen från resenärer

Betyg från besökare
    2 495
    1 400
    394
    108
    36
Datum | Betyg
  • Danska först
  • Engelska först
  • Finska först
  • Franska först
  • Grekiska först
  • Hebreiska först
  • Indonesiska först
  • Italienska först
  • Japanska först
  • Kinesiska (traditionell) först
  • Koreanska först
  • Nederländska först
  • Norska först
  • Polska först
  • Portugisiska först
  • Ryska först
  • Spanska först
  • Svenska först
  • Turkiska först
  • Tyska först
  • Ospecificerat
  • Alla senaste på svenska
Svenska först
Nivå 1 Skribent
3 omdömen
“Härlig Miljö”
Omdömet skrevs mars 4 2017

Ett utmärkt ställe en regnig dag i Stockholm. Inne möts man av en varm och mysig miljö med gott om tid till eftertankar.

Var där i December 2016
Till hjälp?
Tack Lasse H
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Nivå 4 Skribent
37 omdömen
13 omdömen om sevärdheter
common_n_attraction_reviews_1bd8 3 hjälpsamhetsröster
“Kan gå hit hur ofta som helst”
Omdömet skrevs mars 3 2017 från mobil enhet

Fantastiskt museum som byter utställningar regelbundet. Är hör många gånger per år. Otroligt generösa öppettider. Missa inte att äta på restaurangen.

Var där i Februari 2017
Till hjälp?
Tack Mariette V
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Norrtalje, Sverige
Nivå 5 Skribent
59 omdömen
8 omdömen om sevärdheter
common_n_attraction_reviews_1bd8 8 hjälpsamhetsröster
“Fotografiska har utmärkta utställningar, generösa öppettider och en bra restaurang”
Omdömet skrevs mars 3 2017

Fotografiska återkommer man gärna och ofta till, där visas utställningar av världens främsta fotografer. Generösa öppettider. Överst finns en bra restaurang.

Var där i Februari 2017
Till hjälp?
Tack 893gunnarr
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Nivå 4 Skribent
33 omdömen
13 omdömen om sevärdheter
common_n_attraction_reviews_1bd8 2 hjälpsamhetsröster
“Utmärkt fotomuseum”
Omdömet skrevs mars 1 2017 från mobil enhet

Utmärkt fotomuseum som jag alltid försöker besöka när jag är i huvudstaden. Ofta nya intressanta utställningar i världsklass. Öppettiderna är dessutom så generösa att man kan hinna med ett besök efter en arbetsdag.

Var där i December 2016
Till hjälp?
Tack Envall
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.

Resenärer som tittade på Fotografiska tittade också på

Stockholm, Stockholms län
Stockholm, Stockholms län
 
Stockholm, Stockholms län
Stockholm, Stockholms län
 

Besökt Fotografiska? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ägare: Vad är din syn på saken?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt