Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Urgoda smørrebrød”
Omdöme om Matrosen Smorrebrod

Matrosen Smorrebrod
Boka bord
2
ons 5/8
20:00
Rankad som nr 355 av 3 380 Restauranger i Stockholm
Område: Gamla stan och Riddarholmen
Restauranginformation
Område: Gamla stan och Riddarholmen
Omdömet skrevs 1 februari 2020

Vi var tre vänner som åt lunch. Läckra smørrebrød, stort urval, rimliga priser. Bra service, fräsch och trivsam inredning. Rekommenderas!

Datum för besöket: februari 2020
    • Standard
    • Service
    • Mat
Tack JohanFsthlm
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdöme.Omdömen (29)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk
  • Fler språk

37 av 29 omdömen

Omdömet skrevs 8 november 2019 från mobil enhet

Härliga smörrebröd och fin öl- och snapslista. En sån trevlig och bra personal! Och så fick vi chansen på en specialsnaps som var fantastisk.
Här kan jag slå ner mina bopålar.

Datum för besöket: november 2019
Tack Willnis
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 31 oktober 2019

Trevlig personal och snabb service. Väldigt goda smörrebröd, vi provade tre av deras val med snaps och öl. Alla tre smörrebröden vi fick var supergoda. Man fick välja fritt ibland många olika sorters snaps och några sorters öl. Vi kommer att äta här igen när vi är i Stockholm.

Datum för besöket: oktober 2019
    • Standard
    • Service
    • Mat
Tack Chateau66
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 31 oktober 2019

Denna underbar juvel på Skeppsbron. Fantastiska smörrebröd, bättre än på dom flesta ställen i smörrebrödens hemland. Läget är perfekt, personalen underbar och råvarorna håller första klass Rekommenderas varmt!

Datum för besöket: oktober 2019
Tack MammaMiaeb
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 19 oktober 2019 från mobil enhet

Vi återkommer till Matrosen igen och igen! Älskar konceptet, stämningen och läget. Vi rekommenderar alltid till vänner som vill äta på ett ”skönt”
Ställe. Top notch utan snobberier. Tack och vi ses igen.

Datum för besöket: oktober 2019
Tack 394katarinae
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
matrosensmorrebrod, Ägare på Matrosen Smorrebrod, svarade på det här omdömetSvarade 20 oktober 2019

Härligt att höra, ses snart igen

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.

Resenärer som tittade på Matrosen Smorrebrod tittade också på

Stockholm, Stockholms län
Stockholm, Stockholms län
 
Stockholm, Stockholms län
Stockholm, Stockholms län
 

Besökt Matrosen Smorrebrod? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ägare: Vad är din syn på saken?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt